Milojević napravio tri promene u odnosu na Keln! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.10.2017.
16:28
Izvor: Sportske.net

Fudbalere Crvene zvezde danas očekuje novo iskušenje u Super ligi Srbije, samo tri dana nakon velikog uspeha koji su ostvarili u Kelnu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Pretposlednja utakmica 12. kola Super lige Srbije igra se ovog popodneva u Kruševcu gde fudbaleri domaćeg Napretka dočekuju vicešampiona države i aktuelnog lidera na tabeli Crvenu zvezdu.

Za beogradske crveno-bele gostovanje u Kruševcu dolazi samo tri dana nakon duela sa Kelnom u Ligi Evrope i velikog emotivnog pražnjenja usled bitne pobede.

Ostaje da se vidi da li je Vladan Milojević uspeo da namesti ekipu i igrače tako da budu spremni za novo takmičarsko iskušenje u domaćem prvenstvu, a promena u startnoj postavi u odnosu na meč sa Kelnom će ipak biti.

Dobra vest je da na golu posle dva kola pauze stoji Milan Borjan, ali Milan Rodić i Vujadin Savić neće moći da nastupe zbog povreda.

Mesta u startnoj postavi umesto dvojice pomenutih ponovo su zauzeli igrači koji su nastupili protiv Kelna, a najveće promene dogodile su se u veznom redu gde su umesto Krstičića i Kange uvršteni Račić i Rikardinjo.

Sada je već uobičajena praksa da Aleksandar Pešić počinje utakmice u domaćem prvenstvu pa je tako i danas on najistureniji igrač umesto Ričmonda Boaćija.

Zvezda sastav

Utakmica u Kruševcu počinje u 17 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš Buščinski
Sunday, 01.10.2017
16:37

Napredak prosle godine uzeo Zvezdi bodove,a ove naplacujemo redom ...Keln,sad Napredak,Vozdovac...Dajte Milan da se igramo u finalu EL