Milojević najavio ''najbolju moguću utakmicu''!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 13.08.2018.
20:06
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je slovački Spartak iz Trnave, pred revanš u kvalifikacijama za Ligu šampiona, u prednosti zbog postignutog gola u Beogradu, ali je istakao da se njegova ekipa ne opterećuje time.

Beta/Miloš Miškov/Ds
Beta/Miloš Miškov/Ds

Povezane vesti

Crveno-beli će sutra gostovati u Trnavi ekipi Spartaka u trećem kolu kvalifikacija. Prošlog utorka u Beogradu bilo je nerešeno 1:1.

"Ovo je drugo poluvreme utakmice, drugih 90 minuta. Došli smo da odigramo dobru utakmicu. Spremali smo kao i za sve ostale utakmice.. Sve što sam rekao pre utakmice u Beogradu za ekipu Spartaka, to stoji. Oni su jedna kompaktna i dobra ekipa, znaju šta hoće, agresivni su i to se pokazalo u Beogradu", rekao je Milojević novinarima u Trnavi.

"Sigurno je da je u ovom trenutku Spartak u prednosti, baš zbog tog gola u Beogradu. Mi se ne opterećujemo tim. Pokušaćemo da pružimo ono što smo i do sada. Daćemo sve od sebe. I ono što je na nama, a to je da odigramo najbolju moguću utakmicu, a na kraju ćemo videti kakav će rezultat biti", rekao je Milojević.

On nije želeo da komentariše individualne kvalitete igrača Spartaka, ali je kazao da veruje u svoj tim, kao i da "ne bi bio na ovom mestu da ne veruje".

"Niti se mi vodimo kao favoriti, niti me to interesuje, ali očigledno postoji strategija... Neće nas zavarati njihove priče. Koncentrisani smo na sebe i potrudićemo se da uradimo baš ono što planiramo", rekao je Milojević.

Zvezda sutra od 20.30 gostuje Spartaku u Trnavi u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 13.08.2018
23:06

Са Милојем све је могуће.

avatar
Südkurve München
Monday, 13.08.2018
20:45

Vladan "pripremamo se kao i za sve ostale utakmice" Milojevic