Milojević "meša karte", ko će početi u Novom Sadu?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.05.2019.
10:34
Izvor: Sportske.net

Strateg Crvene zvezde Vladan Milojević imaće danas priliku da na teren izvede kombinovani sastav i pruži priliku igračima sa manjom minutažom.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Mnogo je fudbalera Crvene zvezde ostalo na margini tokom prolećnog dela sezone zbog manjeg broja takmičarskih utakmica i činjenice da Vladan Milojević na raspolaganju ima preobiman igrački kadar.

Kako je u prošlom kolu overena šampionska titula, Milojević će na poslednje dve prvenstvene utakmce biti u prilici da šansu pruži igračima sa manjom minutažom što je i najavio na jučerašnjoj konferenciji za medije.

"Cilj nam je bio da što pre osvojimo titulu da bismo mogli još neke igrače da probamo, tako da ćemo sutra isprobati dosta igrača, da malo promenimo sastav. Danas ću doneti odluku koje igrače ću povesti sutra na utakmicu i na koje ću računati", rekao je Milojević u četvrtak.

Teško je proceniti koga će sve Milojević ostaviti van protokola, ali se očekuje da utakmicu počnu Miloš Vulić, Aleksa Vukanović, Veljko Simić, Milan Gajić...

Utakmicu će zbog suspenzije sigurno propustiti Marko Gobeljić, a moguće je da će i Ričmond Boaći još jednom biti pošteđen pošto je kuburio sa povredom.

Očekuje se da Veljko Simić posle više od mesec dana počne utakmicu, dok bi Mirko Ivanić trebalo da zaigra na mestu koje obično pokriva Marko Marin. U startnoj postavi bi trebalo da budu i dvojica bivših igrača Napretka Aleksa Vukanović i Miloš Vulić, a ispred zadnje linije i Goran Čaušić.

Ostaje da se vidi da li će u špicu igrati Milan Pavkov ili mladi Dejan Joveljić, kao i da li će golman Popović odmeniti Milana Borjana i upisati svoj osmi nastup u startnoj postavi.

Crvena zvezda: Borjan - Gajić, Savić, Milunović, Stojković - Čaušić, Vulić - Vukanović, Ivanić, Simić - Pavkov.

Utakmica na stadionu "Karađorđe" počinje u 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mića86
Friday, 10.05.2019
12:15

Ja stvarno ne vidim kako bi naš tim mogao da igra bez Čaušića, koji je "glavni šraf" Zvezde. Nadam se i da će Jirka i Jevtović konačno dobiti šansu bar u ove dve utakmice koje su bez rezultatskog značaja! Takođe, mogao bi i neki klinac iz omladinskog pogona da se polako uvodi u sistem i počne da se kali!