Milojević: "Marin stavio šlag na tortu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.04.2019.
22:35
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Strateg crveno-belih smatra da je publika na stadionu "Rajko Mitić" imala šta da vidi u duelu sa Proleterom. Marinov pogodak opisao na zanimljiv način.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i lider domaćeg prvenstva savladao je večeras ekipu Proletera u poslednjoj utakmici poslednjeg kola preliminarnog dela Super lige.

Crvena zvezda je na stadionu "Rajko Mitić" slavila rezultatom 4:0 i tako na najbolji mogući način najavila nastavak borbe za odbranu šampionske titule.

"U prvom poluvremenu je Proleter jako dobro stajao, imali smo inicijativu, ali ne i mnogo udaraca na gol, sve dok Boaći nije postigao pogodak. U drugom poluvremenu smo nastavili sa inicijativom, iako smo igrali u ritmu sreda-nedelja. Tu je do izražaja došao veći fond igrača koji imamo i mogli smo da ubacimo sveže adute", rekao je Vladan Milojević za klupski sajt.

Najlepši detalj na utakmici viđen je u drugom poluvremenu kada je Marko Marin duplirao prednost Crvene zvezde posle prelepe solo akcije i lob udarca.

"Publika voli igrače kao što je Marin i zbog takvih fudbalera dolazi na stadion. Lep gol je postigao i meni je kao treneru, naravno, drago zbog toga. Bio je to šlag na tortu za večerašnji meč. Naši verni navijači su još jednom napravili izuzetan ambijent. Imali smo vetar u leđa svih 90 minuta, baš je bio praznik fudbala", kazao je Milojević.

On je čestitao ekipi Proletera i kolegi Draganu Radojičiću na plasmanu u plej-of, a zatim se osvrnuo na ono što sledi od narednog vikenda.

"Sledi nam još sedam kola u prvenstvu plus Kup, ušli smo u ciljnu ravninu. Imamo nedelju ispred nas da se spremimo za Radnički, jako dobru, kvalitetnu ekipu koja je odlično vođena. Mislim da će biti pravi derbi sledeće subote na našem stadionu. Treba da se odmorimo i spremimo za taj susret", rekao je Milojević.

Pred početak plej-ofa usledilo je i takozvano deljenje bodova, što znači da Crvena zvezda sada ima samo četiri boda više od drugoplasiranog Radničkog.

"Podelom je smanjena razlika i sada je još 21 bod u opticaj. Biće dosta dobrih utakmica, svaka je bitna, naravno, i ova sa Nišlijama", poručio je Vladan Milojević.

Crveno-beli nastavljaju borbu za odbranu trofeja utakmicom sa ekipom Radničkog iz Niša koja je zakazana za 13. april.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke