Milojević: "Lepa uvertira za finale Kupa"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 19.05.2019.
23:21
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da su njegovi igrači pobedom nad Napretkom napravili dobru uvertiru za predstojeće finale Kupa Srbije.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Poslednju prvenstvenu utakmicu u sezoni na izmaku fudbaleri Crvene zvezde odigrali su večeras protiv kruševačkog Napretka.

Trener Vladan Milojević napravio je rokade u startnoj postavi, posao je otežalo i nevreme nad Beogradom, ali je Zvezda i pored toga zabeležila novi trijumf.

"Loši vremenski uslovi donekle su pokvarili utisak celokupnog meča, ova utakmica je mogla da bude još  sadržajnija, ali svi koji su gledali mogli su da uživaju u želji i borbenosti koja je rezultirala pobedom", rekao je Milojević za klupski sajt.

Crveno-beli su slavili golovima Dejana Joveljića, Milana Jevtovića i Lorenca Ebisilija.

"Ovaj rezultat je važan jer smo zahvaljujući njemu osvojili 102 boda u sezoni i time nadmašili rezultat iz prošle sezone. Pokazalo se da Zvezda ima veliki broj kvalitetnih igrača i sigurno je ovo lepa uvertira za finale Kupa Srbije", poručio je Milojević.

Pre početka meča na atletskoj stazi ispod južne tribine proslavljena je šampionska titula, a trener Milojević dobio je ovacije navijača prilikom izlaska na teren.

"Skandiranje zvezdaša je nešto neopisivo. Zaista je to nešto što želim svakom treneru da doživi, jer nema bolje potvrde da radite dobar posao. Videlo se na ovoj utakmici da su Zvezdini navijači zaista najverniji", kazao je Milojević.

Poslednju utakmicu u sezoni na izmaku fudbaleri Crvene zvezde odigraće u četvrtak protiv svog "večitog" rivala u finalu Kupa Srbije. Biće to prilika da crveno-beli osvoje "duplu krunu" prvi put posle 12 godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke