Milojević konačno otvorio dušu, ko mu je zadavao ''niske udarce'' zbog kojih je otišao iz Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.05.2020.
11:12
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Bivši trener Crvene zvezde prvi put otvoreno progovorio o razlozima odlaska sa ''Marakane''.

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Posle dve i po ne samo uspešne, nego i istorijske godine u Crvenoj zvezdi, Vladan Milojević je zimus odlučio da se sa crveno-belima rastane.

Bilo je različitih spekulacija zbog čega je moralo da dođe do rastanka, a sadašnji trener Al Ahlija je sada, nekoliko meseci kasnije, sve otkrio u razgovoru za specijalno izdanje ''Sportskog žurnala'', koji slavi 30. rođendan.

Na iznenađenje mnogih, razlozi su bili vezani za Milojevićevog suna Nikolu i odnos pojedinih ljudi prema njemu.

Podsetimo, on je bio član novosadske Vojvodine, odakle su letos i potekli problemi koji su Milojevića, i jednog i drugog, naterali na odlazak.

''Glavni okidač mog odlaska su detalji u vezi sa detetom. To su totalno nebitni ljudi, ali nažalost, nalaze se na mestima na kojima se nalaze. Kad složno gurate kamen uzbrdo, pokušavaš da ga držiš visoko, a onda vidiš da navijaju da se taj kamen sruši. Nemaš više motiv, sve je uzalud'', izjavio je Milojević.

Sve se dešavalo između dve utakmice sa Kopengahenom u kvalifiakcijama za Ligu šampiona, želeo je već tada da ode, ali je na nagovor supruge ipak ostao. Međutim, zimus više nije mogao da izdrži. Nije baš želeo sve da otkriva, ali je naglasio da je bilo ''niskih udaraca''.
-
Baner ispravka

''Imao sam veliku peripetiju i tek tada sam shvatio neke stvari. U klubu, čiji je član tada bio moj sin – Vojvodini, bilo je niskih udaraca nebitnih ljudi. Reč je o stvarima koje nisu za javnost. To me je opteretilo, morao sam da ga sklonim.

Ceo život sam se borio da mi deca ostanu ovde, ali Srbija je ovo. Nisam želeo da moje dete ispašta, ima svoje snove i život. Čekao sam da se to završi, hvala bogu, istrajao sam. Velika je to škola za mene'', istakao je Milojević.

Ipak, sve ovo ne znači da se jednog dana neće vratiti na ''Marakanu''.

''Nikad se nisam nametao, kad bude Zvezdi trebalo – tu sam. Uvek sam njen navijač i na raspolaganju za pomoć'', dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 18.05.2020
08:42

Udario temelj sadasnje Zvezde, urnirao najveceg rivala i ostavio nasledstvo Dekiju za narednih 10 godina dominacije. To je Milojevic!!!

avatar
Dorotej
Sunday, 17.05.2020
15:11

Da li je Milojević "otvorio dušu" ili je to napravio novinar u njegovom imenu pitanje je sad. Zna se da nas navijača Zvezde ima najviše i gutamo priče u vezi kluba. A ja mislim da je otišao iz istog razloga kao Slaviša - preveliko psihično opterećenje. Očekivanja navijača svakog velikog kluba su ogromna i zato se kaže da je trenerova klupa "užarena". Kad se "potroši" Stanković, neka se Milojević vrati, premda je i Vidić kandidat, ima trenersku licencu. Važno je da je Zvezde na pravom putu da igra redovno u Evropi.

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 17.05.2020
12:08

Miloje vratices se ti jednog dana.

avatar
Südkurve München
Sunday, 17.05.2020
12:01
avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 17.05.2020
11:42

Bice dana,vratices se Miloje,cekamo te!!!