Milojević je jasan: "Čukarički je naša najvažnija utakmica"

Autor: Pavle Knežević
petak 24.08.2018.
12:28
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde fokusiran na sutrašnji duel sa "brđanima".

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je sutrašnja utakmica protiv Čukaričkog najvažnija za njegov tim i da ne razmišlja uopšte o Salcburgu, verovatno najvažnijoj utakmici kluba u poslednjoj deceniji.

"Reći ću vam opet, ne iz kurtoazije ili skromnosti, u sportu stvarno ne možete da razmišljate tako. Utakmica protiv Salcburga jeste značajna, ali i protiv Čukaričkog je značajna. Svaka ima svoj ulog, mi imamo visoke ambicije u šampionatu, na sva tri fronta, tako da jesmo i bićemo fokusirani samo na Čukarički", odgovorio je Milojević na pitanje o tome kako biti fokusiran.

Zvezda u sredu u Salcburgu igra revanš meč baraža za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, ali pre toga je čeka Čukarički, ekipa koja ima tri pobede i dva remija posle prvih pet kola.

"Dolazi nam u goste ekipa koja je poslednjih godina pokazala da je u samom vrhu srpskog fudbala. Mi na početku po rasporedu imamo ekipe koje su prošle sezone bile u plej ofu. Sada je tu Čukarički koji je izrastao u stabilnog i dobrog superligaša, sa velikim ciljevima. Koliko je to ozbiljna ekipa pokazuje da imaju isti tim bez velikih promena, koji igraju u kontinuitetu.

Bitno je napomenuti da igraju jako dobro od početka prvenstva, što pokazuje ambicije koje imaju u takmičenju. Očekujem dobru utakmicu i jedne i druge ekipe. Pozvao bih navijače da nas podrže, u utorak nije bilo kako treba. Nismo navikli da igramo bez njih, a mi ćemo se spremiti da odigramo jednu dobru utakmicu
", rekao je Milojević.

Sve najviše zanima zdravstveno stanje Vujadina Savića, koji se povredio u utorak i Ebisilija, koji je od ranije povređen.

"Ebisilio je i dalje povređen, on je u fazi rehabilitacije i nadam se da će da bude ubrzo sa nama. Savić je danas bio na pregledima i danas ćemo imati više informacija, ali ne očekujem da je veliki problem u pitanju i optimista sam da će uskoro biti sa nama. To je to što se tiče povreda, osim malih, mehaničkih udaraca, što ne računamo kao povrede. Milić trenira sa nama, tako da je i on u trenažnom procesu, tako da ću moći da računam", rekao je Milojević.

Da li ćete opet kombinovati sastav, kao u ranijim prvenstvenim utakmicama?

"Rekao sam da je najbitnija utakmica protiv Čukaričkog, tako da ćemo videti u kakvom sastavu ćemo izaći", rekao je trener.

Novinari su ponovo pitali trenera o njegovim emocijama o Čukaričkom, ekipi u kojoj je Milojević doživeo prvi veliki trenerski uspeh, kao i klub pod njegovim vođstvom.

"Rekao sam i prošli put, mi jesmo profesionalci, ali Čukarički jeste ekipa u mom srcu. Pružila mi je mnogo toga, najmilije moje sam uložio u Čukarički, jer sam radio tamo i tamo mi je igrao sin. Ne treba sumnjati u moje emocije, ali život ide dalje, uvek ću biti neko ko će navijati za Čukarički do kraja života", rekao je Milojević.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" danas do 18 sati i sutra od 10, pa do početka utakmice u 20.30. Cene su 300 dinara sever, 400 dinara istok i 500 dinara zapad.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 24.08.2018
12:52

Miloje dobro zna da Zvezda i sa B timom moze da se proseta Super Ligom, ali je Gospodin i nece da potcenjuje ostale.

avatar
MOE28
Friday, 24.08.2018
15:51

Tako je, pre utakmice ce reci da je Cukaricki najbitniji ali ce zato pola tima odmoriti za sredu.. Ako vec mislis da ne potcenjuje i da mu je Cukaricki trenutno bitniji od Salcburga, da li mozes da mi potvrdis da ce sutra izvesti najjaci sastav?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 24.08.2018
16:25

Zvezda nema razloga bilo koga da potcenjuje u nasoj ligi jer realno ima B tim koji se lagano moze prosetati kroz nasu ligu. Napokon imamo tim za rotaciju tako da smo jednostavno za nase prvenstvo prejaki.

avatar
mm20
Friday, 24.08.2018
12:47

Kakav je ovo GOSPODIN. Uvek odmeren, nikad nikog ne vredja.g svaka mu castg