Milojević jako poštuje Radnik, imao je šta da kaže o debiju pojačanja

Autor: Pavle Knežević
petak 22.02.2019.
12:33
Izvor: Sportske.net

Za trenera Zvezde Surduličani imaju jedan od najboljih timova u Super ligi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda gostuje sutra Radniku u Surdulici, za koju trener crveno-belih Vladan Milojević kaže d aima jednu od najboljih ekipa u ligi, kao i da će meč dodatno otežati težak teren.

"Čeka nas jedno nezgodno gostovanje, ekipi koja u poslednje vreme ima možda i najbolji tim. Ekipa koja je ima iskustva i koja se dobro pojačala tokom zime, ima dosta mladih, ali su iskusni za ovakvo takmičenje.

Velika prednost i snaga pored internacionalanaca koji su se vratili, nekoliko pojedinaca u svim linijama tima, ne bih posebno izdvajao, ali jedna od glavnih snaga tima je disciplina, igraju isto na strani i kod kuće igraju.

Te zasluge najviše pripadaju treneru Milanoviću, koji je namestio ono što je hteo i što je njegov trenetreski identitet. Gde god da je 'Švaba' radio, ostavljao je traga.
Teška utakmica, po teškom vremenu jer se kvari za vikend, sprememao se kao i do sada. Očekujem veliku podršku naših navijača, kvalitetnu i zanimljivu utakmicu
", rekao je Milojević novinarima.

Počela je kiša danas, pada temperatura, znate li kakvo je stanje terena?

"Uvek je u suštini dole dobar teren, u Surdulici se domaćinski odnose prema fudbalskom klubu i mislim da će uraditi sve da bude u najboljem mogućem stanju. Koliko će to uspeti, ne treba o tome unapred toliko pričati. Mi smo spremni za svakakve uslove, kako domaćinu, tako i nama, verujem da će biti u najboljem mogućem izdanju", rekao je Milojević.

Jovančić, Rodić i Gobeljić su povređeni, kakva je situacija sa njihovim oporavkom?

"Idu u jako dobrom pravcu. Uradili smo kontrolne preglede, videćemo kada će moći apsolutno da uđu u 100 odsto ritam treninga. Ostalih kadrovskih problema nemamo. Neko ludačko vreme je, u celoj Srbiji vlada grip, velike su promene temperature, znaću posle treninga kakvo je tačno stanje. Ben je imao virus, ako ne preležite malo je nezgodno, mora da se miruje...Neće me iznenaditi ako se pojavi još neki igrač koji ne može da igra", rekao je Milojević.

Novinari su ga pitali za Mirka Ivanića kako se uklapa, ali trener šampiona Srbije ostao je pri svojim stavovima.

"Uvek imate neke igrače koji se malo prilagode teže ili lakše. Ne bih da žurim ni sa jednim igračem, jer nisu došli da budu ovde šest meseci ili godinu dana. Treba da se prilagode, ne treba im stavljati teret pritiska. Oni su dugo praćeni, znamo kakvi su. Samim dolaskom u Zvezdu treba da budu svesni tog pritiska, ali treba da dođu do tačke samopouzdanja koje treba da prikažu na utakmicama.

Svaki igrač koji zaigra u dresu Crvene zvezde treba da ostavi pozitivan utisak, a ja hoću da budem pažljiv. Ja sam strpljiv, očekujem strpljenje, nema potrebe da se žuri, nije ništa sporno ni što se tiče igračkih ni ljudskih sposobnosti
", kazao je trener.

Isto pitanje usledilo je i za druga zimska pojačanja, ali trener nije želeo da priča o tome.

"Nemojte da pričamo o pojedinačnim igračima. Svi su došli zato što su zaslužili svojim kvalitetom da dođu, ostaviće veliki i dubok trag u Crvenoj zvezdi, samo treba vremena. Ne treba biti nestrpljiv, ali svi mi hoćemo da budemo nestrpljivi. Bitno je da ti igrači budu puni samopouzdanja što se tiče osećaja da kad izađu da igraju", rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 22.02.2019
13:44

Gospodski i Zvezdaski, po pobedu sa postovanjem protIvnika.