Milojević iznenadio Čukarički

Autor: Beta Beta
petak 02.10.2015.
14:37
Izvor: Beta

Novi trener Čukaričkog Zoran Popović rekao je danas da nije očekivao da će Vladan Milojević napustiti taj fudbalski klub.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener Čukaričkog Vladan Milojević najavio je danas da će posle utakmice sa Partizanom u ponedeljak od 19 časova napustiti klub, a njegovo mesto zauzeće dosadašnji direktor omladinske škole Zoran Popović.

"Mi smo već četiri godine zajedno, od samog početka. Pokušali smo da promenimo njegovu odluku kada nam je rekao da želi da ode, ali on je naprosto odlučio da ode. Dogovorili smo se sa vlasnikom da kako dovodimo igrače iz omladinske škole u prvi tim, tako dovodimo i trenere, da to budu treneri iz našeg kluba. I kada ja budem odlazio doći će čovek iz kluba", rekao je Popović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Popović je naveo da nije očekivao da će Milojević napustiti klub i da će satav stručnog štaba do decembra ostati isti.

"Sredina je prvenstva, ne možemo sada da pričamo o tome, oni će sigurno ostati ovde do decembra. Niti sam očekivao ovakvu odluku Milojevića, niti sam se pripremao niti sam razmišljao šta treba raditi. Razgovaraću sa Milojevićem da me uputi u dalje planove", rekao je Popović.

"Imam svoje ideje koje bih da sprovedem u delo. Ne treba biti sujetan i menjati mnogo toga. S obzirom da sam ja čovek iz omladinske škole, vremenom ću pokušati da priključim mlade igrače prvom timu. U tom pravcu treba ići. Mislim da nemamo nekih problema, organizacija je dobra", dodao je on.

Popović je naveo da su svi u klubu ponosni na Milojevićeve rezultate.

"On je ispisao nove stranice kluba. Voleo bih da, kada dođe vreme, da i ja na ovakav način odem iz kluba. Ovako nešto u Srbiji nismo mogli da vidimo, da trener napušta neki klub na ovako dostojanstven način. Svakom treneru bih poželeo da najmanje četiri godine bude u nekom klubu jer samo tako mogu da se ostvare rezultati", rekao je on.

Kapiten Čukaričog Igor Matić rekao je da je bio iznenađen odlukom trenera Milojevića da napusti klub.

"Kada nam je saopštio odluku bio sam izuzetno iznenađen. Mnogi od nas su došli u klub kada smo bili pred gašenjem, međutim za četiri godine smo uspeli da dođemo do plasmana u Super ligu, da se izborimo za kvalifikacije za Ligu Evropa i na kraju da osvojimo Kup. Želim Milojeviću mogo sreće u daljoj karijeri i siguran sam da će imati uspešnu trenersku karijeru u inostranstvu", rekao je Matić.





Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke