Milojević izabrao, ovih 20 igrača predstavlja Zvezdu u Letoniji!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.07.2018.
10:01
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Šampion Srbije kreće iz Letonije u pohod ka plasmanu u Ligu šampiona. Trener crveno-belih izabra na kojih 20 igrača računa za duel sa Spartaksom.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Za ekipu Crvene zvezde nova sezona počinje sutra u 18 časova, kada je zakazan početak meča protiv domaćeg Spartaksa na stadionu Skonta u Rigi, u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli su ovog prepodneva otputovali u Letoniju, biće tamo i naš reporter, pa na našem sajtu očekujte sve najvažnije i najzanimljivije informacije sa ovom Zvezdinog putovanja.

A ono što navijače najviše zanima, jeste na koje igrače će trener Vladan Milojević računati u ovoj utakmici. On je izbor suzio na 20 igrača, a to su:

Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Nenad Milijaš, Branko Jovičić, Nenad Krstičić, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, Nemanja Milić, El Fardu Ben, Nemanja Radonjić, Milan Jevtović, Nikola Stoiljković, Milan Pavkov i Dejan Joveljić.

Kao što vidite, među putnicima nema napadača Aleksandra Pešića, koji privodi kraju realizaciju transfera u Al Itihad.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 10.07.2018
11:22

Treba imati razumevanje, još uvek nisu spremni. Videćemo kako će se snaći pojačanja. Treba dati šansu Pavkovu i Joveljiću u ovim slabijim utakmicama.

avatar
Tuesday, 10.07.2018
10:24

Šta je sa Jovančićem?

avatar
Mangus
Tuesday, 10.07.2018
10:15

Poceti ultra jako, dati im 2,3gola i dati priliku joveljicu i novajlijama