Milojević "iskopirao" postavu iz duela sa Letoncima! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.07.2018.
19:06
Izvor: Sportske.net

Kadrovski problemi još jednom su uticali na konačnu odluku Vladana Milojevića po pitanju sastava. Evo sa kojim timom Zvezda izlazi na megdan Suduvi.

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

Šampion Srbije večeras igra prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a protivnik će mu na stadionu "Rajko Mitić" biti ekipa litvanske Suduve.

Većina ljubitelja fudbala u Srbiji smatrala je da će Crvena zvezda večeras ugostiti APOEL, ali je šampion Litvanije iznenadio kiparski tim i došao do šanse da se bori za mesto u trećem kolu kvalifikacija za elitno takmičenje.

Strateg crveno-belih Vladan Milojević imao je manjih kadrovskih problema pred večerašnju utakmicu, tako da je van tima ostavio Slavoljuba Srnića i Nikolu Stojiljkovića.

Kao što je i bilo najavljeno, Crvena zvezda će i večerašnju utakmicu početi u sastavu koji je Milojević prošle nedelje suprotstavio ekipi Spartaksa.

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Savić, Degenek, Rodić - Krstičić, Jovičić - Milić, Ebisilio, Radonjić - Ben;

Klupa: Popović, Meleg, Pavkov, Babić, Jovančić, Jevtović, Gobeljić;

Crvena zvezda sastav

Suduva: Kerdum - Švrljuga, Leimonas, Jankauskas, Živanović, Slavickas - Asevedo, Matulevičijus, Verbickas - Topčagić, Sisilija;

Klupa: Aleksandrov-Ridli, Činikas, Gaidučik, Isoda, Finkler, Dibal, Veževičius;

Meč na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Tuesday, 24.07.2018
23:33

Bravo komšije, majstori. Iskrene čestitke. Pre svega - Milojević zaista kapira fudbal i to moderan fudbal. Brzo, jednostavno, za šta je potrebno znanje, efikasno, sa napadima koji uvek imaju smisla. Sredina i napad su znatno bolji od odbrane, ali zato se igra tema: svi u napad. Bravo!

avatar
hulkdelija
Tuesday, 24.07.2018
20:12

Ovo se mora dobiti 3:0.

avatar
Srđan Hajder
Tuesday, 24.07.2018
19:53

Milojević očigledno ima nešto protiv Pavkova u toj meri da je spreman da izađe sa formacijom koja nije funkcionisala u prošloj utakmici. Slično kao prošle godine sa Adžićem i Račićem kojima nije dao da igraju nijednu bitnu utakmicu. Po meni je bezveze igrati bez centarfora protiv lošeg tima.

avatar
Kladionicar
Tuesday, 24.07.2018
19:47

Dokle vise da se mucimo sa ovim Milicem?

avatar
Nenad Šmigić
Tuesday, 24.07.2018
19:14

ne razumem,zasto nije stavio Bena na Milicevo mesto,a napred malog Joveljica ?! mnogo efektnije i bolje bi bilo...ali dobro,Miloje verovatno zna sta radi ...napred Zvezdoooo !!!!