Milojević: "Imam strpljenja za ove igrače, Olga i vaterpolisti pokazali kako se bori!"

Autor: Beta Beta
nedelja 29.07.2018.
22:23
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas, posle pobede nad Radničkim, da je dosta igrača njegove ekipe van ritma, ali je istakao da ima strpljenja za njih.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

"Čestitam ekipi Radničkog na dobroj igri i dobroj utakmici, kao i mojim igračima na pobedi. Za ostale stvari ne znam šta bih rekao... Imamo dosta igrača koji su totalno van ritma, neki igrači dolaze iz povrede, ali imam strpljenja za njih, vredni su momci i zaslužuju da igraju", rekao je Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na svom terenu niški Radnički sa 2:0, u utakmici drugog kola Super lige Srbije.

"Složio bih se i s time da je vreme bilo jako teško za igru, ali jul je mesec, šta da radimo. Dosadašnje temperature su nam i išle na ruku"
, rekao je trener Zvezde.

Posle povrede na teren su se vratili Nikola Stojiljković i Slavoljub Srnić.

"Stojiljković dobro radi, omela ga je povreda i treba mu vreme. Da biste pružili dobre igre, morate da budete dosta dobro pripremljeni i on mora kroz utakmice da se razigrava. Nije on zaboravio da igra fudbal", rekao je Milojević.

Zvezdin trener se osvrnuo i na izvanredne rezultate srpskih sportista prethodnih dana.

"Čestitam vaterpolistima na tituli, pokazali su nam kako se bori za svoju zemlju, kao i Olgi Danilović na prvoj tituli, puno mi je srce", rekao je Milojević.

Pomoćni trener Radničkog Dragan Šarac nije želeo da komentariše prvi gol koji je na večerašnjem meču primila njegova ekipa.

"Nisam siguran šta se izdešavalo... Posle toga smo napadali, izašli visoko, držali pod kontrolom utakmicu, ali Zvezda ipak ima kvalitet. Mi se pripremamo za meč protiv Makabija u četvrtak, da probamo da ostavimo dobar rezultat. Još jednom bih poželeo sreću ekipi Zvezde", rekao je Šarac.

Šarac je predvodio Radnički s klupe, pošto je treneru Nenadu Lalatoviću pozlilo.

"Jednostavno mu je pozlilo, nije mogao da vodi utakmicu tako da je bolje bilo što je ostao kod kuće", rekao je Šarac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 30.07.2018
10:28

Miloje je pre svega veliki GOSPODIN a ne seljak ko onaj "Grof" iz Mojkovca! Želim mu od srca plasman u LŠ.