Milojević: "Igramo za Zvezdu, igramo za Srbiju"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 20.02.2018.
16:19
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde je, kao i uvek, oprezan sa izjavama.

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Pred utakmicu protiv CSKA, ekipa Crvene zvezde će večeras od 20 časova po lokalnom vremenu odraditi trening, a pre toga je na konferenciji za novinare govorio trener crveno-belih Vladan Milojević, kao i jedan od najstandardnijih u ekipi, Nenad Krstičić.

Nakon 0:0 u prvoj utakmici, očekivanja su i dalje ista, trener Milojević očekuje od svojih igrača da daju svoj maksimum, a ukoliko se desi da ekipa prođe u osminu finala biće veoma zadovoljan.

"Kada me pitate za očekivanja, ja ih nemam. Ono što je za nas utakmica protiv CSKA, na nju gledamo kao i na sve utakmice do sad. Ono što smo stalno obećavali, ponovićemo i ovoga puta, borićemo se za grb Crvene zvezde, prezentovaćemo Crvenu zvezdu i Srbiju na najbolji mogući način", rekao je Vladan Milojević.

"Igramo protiv velikog protivnika, učesnike Lige šampiona, ekipe koja dolazi sa devet bodova iz LŠ. Igrali su fenomenalno, a mi ćemo probati da odigramo na najboljem mogućem nivou i nemam dilemu da li će to biti tako", rekao je on.

Osvrnuo se i na hladnoću prvi trener Crvene zvezde.

"U pravu ste da nismo igrali često po ovakvom vremenu, ali kakvi su uslovi za protivnika, takvi su i za nas. Prilagodićemo se. Biće sigutno uslovi teški, ali zbog toga je fudbal i zanimljiv", istakao je on.

Na pitanje ko je najopasniji fudbaler CSKA, Vladan Milojević je imao diplomatski odgovor.

"Mislim da CSKA ima jako dobre individualce, ali i jako dobar kolektiv. To je ekipa koja igra dugo zajedno, što je njihovo i najvažnije oružje. Nemam princip da ističem bilo koga, CSKA je dobro vođena ekipa, ima dosta kvalitetnih i dobrih igrača koji imaju iskustva i u reprezentativnim takmičenjima", rekao je prvi trener Crvene zvezde.

Kalkulacija neće biti, dobro poznato od strane Vladana Milojevića, što je dobitna kombinacija.

"Ne igramo da kalkulišemo, imamo dobar stil igre, ništa posebno nismo spremali. Pokušavamo da igramo napadački, nekada to ne možete jer je protivnik dominantniji. Ne razmišljamo o tome, u ovakvom takmičenju taj gol u gostima znači dosta, ali ja ne razmišljam tako i ne želim da moji igrači razmišljaju tako. Mi ćemo igrati sutra svoju igru", rekao je on.

Penali su mogući u slučaju da se meč završi rezultatom 0:0.

"Nismo vežbali penale, ali ne mogu da kažem da bih bio zadovoljan rezultatom 0:0, to ću reći nakon meča", rekao je on.

Ricmond Boaci El Fardu Ben Nenad Krsticic

Oglasio se i Nenad Krstičić, on misli da je rezultat iz prvog meča dobar za Crvenu zvezdu.

"Igrali smo na pobedu u prvom meču, ali je 0:0 pozitivan rezultat jer smo sačuvali mrežu. Došli smo da damo gol i da pobedimo, da prođemo dalje", rekao je on.

"Nama je šef pred početak kvalifikacija uneo sigurnost, rekao je da verujemo u sebe i to se odrazilo. Imali smo tešku grupu, uspeli smo da prođemo, CSKA je dobar protivnik i možemo ga uporediti sa ostalima iz naše grupe. Prepuštam im ulogu favorita", kazao je Krstičić.

O samoj atmosferi među igračima, Krstičić je rekao da je odlična, kao i od početka prvenstva.

"Zaista je odlično, neće biti nikakvih problema ni što se tiče zime. Trenutak može da odluči, nadam se u našu korist", rekao je on.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Debeljko sa Čukarice
Wednesday, 21.02.2018
03:30

Miloje u Moskvu po pobedu.

avatar
Damir Kojadinovic
Tuesday, 20.02.2018
19:18

Dr.Vladan Milojevic...kako je Bog rekao, tako ce da bude...Sami hrabro..

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 20.02.2018
18:17

Ja kao partizanovac bi voleo da prodju dalje. Sad il nikad sto bi se reklo

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 20.02.2018
17:33

Jel i ovi stranci kojih ima bas mnogo igraju za srbiju?

avatar
Al(a)din
Tuesday, 20.02.2018
17:26

Potrosio sam reci na Miloja. Svaka mu cast