Milojević: "Igraćemo kao da je prva utakmica"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.07.2017.
13:02
Izvor: Sportske.net, Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da će njegova ekipa u revanš utakmicu protiv Irtiša, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ući kao da je prva i da je motivisana za prolaz u treće kolo.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u četvrtak od 20.30 protiv kazahstanskog Irtiša, revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. U prvom meču prošlog četvrtka u Pavlodaru bilo je 1:1.

"Očekuje nas druga utakmica protiv Irtiša, to je sada drugo poluvreme. Masksimalno smo se pripremali ovih sedam dana za taj meč. U ekipi je jako dobra atmosfera, igrači su motivisani, u glavi im je samo ta utakmica. U sutrašnji duel ulazimo kao da je prvi", rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Milojević je rekao da Irtiš igra defanzivno, sa devetoricom igrača iza lopte i da je to nezgodna ekipa sa brojnim reprezentativcima, a posebno je izdvojio Fonseku.

"Nije bilo promena od prošle godine. Nisu igrali za vikend, što je znak da se ozbiljno pripremaju za ovu utakmicu", naveo je on.

Zvezda je primila gol u Kazastanu u 90. minutu posle jedanaesterca, koji je skrivio Dušan Andjelković.

"Napravili smo grešku u 90. minutu, to su detalji koji se dešavaju. Važan je psihološki momenat, želim samopouzdanje, a to dolazi sa rezultatima. Naše je da vežbamo i da analiziramo", naveo je trener srpskog vicešampiona.

Milojević je rekao da će biti dolazaka i odlazaka iz ekipe, da je optimalan rad sa 25 igrača na koje može da računa. On nije rekao ko će sutra početi utakmicu.

"Ne mogu da kažem startnu postavu, do poslednjeg minuta ne možete biti sigurni. Videćemo, imamo i današnji trening pre utakmice. Počeo sam da upoznajem igrače, a ono što mi je bitno je da je karakter u službi ekipe, to je prevashodnije nego njihov fudbalski kvalitet", naveo je Milojević.

On je naveo da svaku utakmicu odlučuje motivisanost igrača.

"Mi imamo motiv, još uz armiju naših navijača. I Irtiš će sigurno dati sve od sebe. Igraćemo kao da je prva utakmica. Kod mene motiv uvek preovladava. U pripremnom smo periodu, igrači polako ulaze u sistem. Iz dana u dan podižemo nivo", dodao je Milojević.

Upitan o Sejdubi Sumi, koji je prešao u Partizan a za njega je bila zainteresovana i Zvezda, Milojević je rekao da može da priča samo o igračima koji su mu na raspolaganju.

Najvatreniji navijači Zvezde će umesto na severnoj biti smešteni na južnoj tribini, zbog kazne UEFA zbog nedoličnog ponašanja, a Milojević je rekao da očekuje veliku podršku.

"Mi cenimo i volimo gde god da su naši navijači smešteni, osećamo energiju. Sigurno da nije opravdano da smo baš toliko kažnjeni, ali pozivam ih da dođu. Samo da prođe sve kako treba, pa neka se raduju kako god. Neka bude sreće samo", rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Wednesday, 19.07.2017
15:58

Znaci Andjelkovic ce opet imati rukometne zadatke

avatar
Wednesday, 19.07.2017
13:20

pa bolje je ispasti od Irtisa u LE nego igrati grupnu fazu LS ili LE ... tj. najbolje je biti izbacen i igrati Terza Super ligu , bitno je da se vrte igraci ...

avatar
Tasateo
Wednesday, 19.07.2017
14:52

Brini ti za one tvoje poštene.Inače,tužno je koliko čovek može biti glup u svojim komentarima.Uživaj u svom sivom životu!

avatar
Branislav
Wednesday, 19.07.2017
15:11

0-11 (za sad), ajde, mozes ti to bolje.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 19.07.2017
13:12

Miloje pricas kojesa. Ako nastavis sa istom taktikom taj Irtis ima da nas oduva na sred Marakane.

avatar
Branislav
Wednesday, 19.07.2017
15:11

Ako bude igrao Pesic, taktika se menja.

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 19.07.2017
13:07

Anđelka na pivotmena.

avatar
Navijac Zvezde????⚪
Wednesday, 19.07.2017
13:32

Andjelka u Radnik iz Surdulice :)