Milojević i Stolica puni hvale jedan za drugog

Autor: Pavle Knežević
nedelja 17.09.2017.
19:26
Izvor: Sportske.net

Veći deo susreta sa novinarima protekao je u međusobnim pohvalama dvojice trenera. Obojica su zadovoljni.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Treneri Crvene zvezde i Voždovca, Vladan Milojević i Ilija Stolica, pohvalili su nastupe obe ekipe u večerašnjoj utakmici, u kojoj su slavili gosti 2:0.

"Svi igrači su dali svoj doprinos za lepu i kvalitetnu utakmicu. Malo me kolega Stolica više 'maltretirao' pred utakmicu, jer je njegova ekipa, bez kurtoazije, stvarno dobra. Čestitam i njemu i svim igračima. Vidi se pečat trenera, znali smo da moramo prvo to da uradimo, jer su jako disciplinovana ekipa i da treba da zatvaramo te prostore. Uspeli smo u tome", rekao je Milojević.

Zvezda je u četvrtak počela takmičenje u Ligi Evrope odigravši 1:1 sa BATE Borisovim.

"Bili smo emotivno istrošeni, probali smo da odmorimo nekoliko igrača. Oni su dali sve od sebe, a ja im stalno pričam da kao profesionalci moraju da se prilagode na to, jer ih to čeka u nastavku karijera i mnogo boljim ligama", rekao je Milojević.

Nisu izostale pohvale na račun domaćina.

"Čestike domaćinu na izuzetno fer i korektnoj igri i jednom lepom ambijetu i lepoj utakmici. Lično želim kolegi Stolici sve najbolje i u ličnom i u poslovnom životu. Mi nastavljamo dalje i okrećemo se utakmici u Čačku", rekao je Milojević.

Ilija Stolica

Stolica se nadovezao na svog kolegu.

"Fudbal treba da se zasniva na ovakvim stvarima. Da se vidi ovakav odnos stručnih štabova i igrača, da taktičko nadmudrivanje bude u prvom planu. O utakmici bih rekao samo dva detalja. Naš slobodan udarac neposredno pre gola Zvezde i njihov slobodan udarac. Mi smo šutirali pored gola, a oni u gol. Bilo je još mnogo detalja, ali ovi oslikavaju meč", rekao je Stolica.

Trener Voždovca takođe je imao brojne pohvale na račun svog kolege i crveno-belih.

"Čestitam mom kolegi Milojeviću na svim uspesima u Srbiji i Evropi. Iskreno im ćelim da nastave tako. Zvezda je dobra i čvrsta ekipa, koja nas sjajno predstavlja u Evropi. Što se nas tiče, ako ovako nastavimo, a nema razloga da tako ne bude, čeka nas lepa budućnost", rekao je Stolica.

Ni trenera Voždovca nije zaobišla košarkaška groznica, pošto je na kraju konferencije za novinare poželeo reprezentaciji Srbije uspeh u finalu Evropskog prvenstva u Turskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke