Milojević hvalio redom fudbalere Čukaričkog, koga će od njih uskoro dovesti na ''Marakanu''?

Autor: Beta Beta
subota 14.12.2019.
15:07
Izvor: Beta

O Birmančeviću se već otvoreno govori na tu temu, ali da li je Milojević ''bacio oko'' na još neko pojačanje sa Banovog brda?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njega ekipa mora dobro da se spremi za predstojeću derbi utakmicu protiv Čukaričkog u Super ligi Srbije.

"Igramo poslednju utakmicu u ovoj godini protiv ozbiljnog rivala. Bez obzira što je zaostalo kolo, svakako je derbi. Igramo protiv ekipe koja je sjajna ove sezone u svim segmentima. Od početka imaju kontinuitet rezultata. Veoma su dobar spoj mladih i iskusnih igrača", rekao je Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u nedelju od 15 časova na svom terenu protiv Čukaričkog, zaostalu utakmicu šestog kola Super lige Srbije. To je poslednji meč pred pauzu u domaćoj ligi.

"Trener Veselinović ima veliki uticaj na njiovu igru i stvorio je dobru hemiju u ekipi. Pozitivno kod ekipe Čukaričkog je to što imaju mnogo mladih igrača koji su preuzeli teret nosilaca igre.

Tu su i oni iskusniji koji su ostavili veliki trag u našem fudbalu poput Kajevića, Docića, Luke Stojanovića. Medjutim, mi moramo da se spremimo na najbolji način", naveo je on.

Milojević je rekao da će na današnjem treningu videti na koje igrače može da računa i pozvao je navijače da podrže ekipu da završi polusezonu pobedom.

On je pohvalio Čukarički jer pruža priliku mladim fudbalerima.

"Ove sezone igraju sjajno, ima zanimljivih igrača. Ekipa Čukaričkog je skup velikih talenata poput Birmančevića, Šapića, Kovača, Đorđevića, Vidosavaljevića i mnogo te dece zbog mog prethodnog angažmana u Čukaričkom poznajem i znam kako se radi sa njima", dodao je trener crveno-belih.

Milojević je čestitao omladincima Zvezde na prolasku u nokaut fazu Lige šampiona.

"Veliki uspeh, svim ljudima koji vode omladinski pogon, trenerima i igračima odajem priznanje jer su napravili fenomenalnu stvar. Pored prvog tima Grafičara, koji je osvojio jesenju titulu, mislim da radimo veliku stvar", naveo je Milojević.

U poslednju utakmicu u jesenjem delu prvenstva Zvezda ulazi sa prvog mesta na tabeli i 52 boda, a Čukarički sa 40 bodova na četvrtom mestu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 14.12.2019
18:37

Bice to pravi srpski derbi.

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 14.12.2019
16:21

Svaka čast Čuki i ja im čestitam na igri i trudu ,ali ne mogu da slušam Miloju kako ovoliko uvek hvali svog protivnika,kako prvaka tako i zadnjeg na tabeli.Ispadaju jaki kao Bajern.To je baš providno i besmisleno.