Milojević: "Gledali smo Salcburg u oči i rekli da nemamo čega da se plašimo"

Autor: Pavle Knežević
utorak 21.08.2018.
23:59
Izvor: Sportske.net

Zadovoljan je trener Zvezde posle večerašnjih 0:0.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ponovio je da je Salcburg "ozbiljna" ekipa, ali i da njegova ekipa nema čega da se plaši u revanšu.

"Mislim da je završeno samo prvo poluvreme utakmice, imamo drugo poluvreme u Salcburgu. Bilo nam je neobično zbog praznih tribina, ali nadam se da ćemo imati podršku naših navijača u Salcburgu.

Što se tiče utakmice, dosta smo pričali o njima, dobra ekipa prava ekipa. Teška utakmica, nismo imali mnogo šansi da postignemo gol. Utakmica kako god da je završena, drugo poluvreme bi se igralo u Salcburgu. Plasman će zavisiti od druge ekipe
", rekao je Milojević.

Da li ste večeras videli da je Salcburg ekipa sa kojom može da se igra?

"Nemojte da zaboravite da vrlo lako donosimo neke zaključke ovde. To nije dobro, ja sam svestan svega toga, ali Salcburg je ozbiljna i prava ekipa. Ispao je u polufinalu Lige Evrope, a trebalo je da igra u finalu.

Gledali smo Salcburg u oči i rekli smo da nemamo čega da se plašimo i nikada se nismo nikoga plašili. Ozbiljna su ekipa, jednostavno. Videli ste i danas da im nismo dozvolili ni udarac na gol. Mislim da smo odigrali jednu pametnu utakmicu i ostavili smo drugo poluvreme za Salcburg
", rekao je Milojević.

Da li ćete u drugoj utakmici možda imati više prilike za kontranapade?

"Ne znam kakva će biti utakmica. Dobro se vidi da Salcburg ništa ne prepušta slučaju. Vidi se da su nas dobro skautirali, ali mi ne manjkamo za njima. Što se tiče toga šta će kolega iz Salcburga da uradi, videćemo, ima vremena. Mi treba da se smirimo i da se pripremimo na najbolji mogući način", rekao je Milojević.

Kakav je status Vujadina Savića i Ebisilija?

"Ebisilio je povređen. Učinićemo sve da se što pre vrati, ali ima taj problem, tako da danas nije bio u kombinaciji. Videćemo kakva je situacija. Vujadin neko duže vreme vuče tu povredu. Danas je tražio izmenu jer zbog bolova nije mogao da nastupi. Sutra ću vam reći više, sada ne mogu", rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 22.08.2018
22:28

Milojevic je Marku Rozeu postavio domaci zadatak iz domena fudbalske taktike. Na gol nam sutnuli nisu, veci posed lopte imali su, a tri puta teskom mukom svoj gol sacuvali su.

avatar
Südkurve München
Wednesday, 22.08.2018
10:50

Miloje, ubaci decu CZ da igraju u Salcburgu, makar da "treneri" sa interneta "imaju pravo" da te kritikuju

avatar
Momcilo Stojanovic
Wednesday, 22.08.2018
08:39

Mislim da je Zvezda odigrala pametno i bez srljanja.Možda zvuči glupo,ali mislim da je Zvezdi pomogao i prazan stadion da tako odigra.Da je bilo publike veliki bi bio pritisak da se krene "svi u boj",a tada bi se otvorio prostor za kontre i rizik da se primi gol.Ovi mnogo muljaju sa loptom,ali ne videh da tu ima ideje,već prosto,ja tebi,ti meni ,pa opet.Moja procena 55:45 % za Zvezdu.

avatar
Grobar977
Wednesday, 22.08.2018
08:05

Ma nema sta, hrabri ste bili branili ste se 90minuta. Imate sreće što je ovaj Salcburg prepun mladih igrača niko nikada lakši žreb od vas nije imao.

avatar
Black&White
Wednesday, 22.08.2018
07:44

...i još nešto...SRAMOTA je da RTS ne prenosi ovako važne utakmice naša dva najveća kluba, jer Arenu nema 80% gledalaca u zemlji...stvarno SRAMOTA !

avatar
Black&White
Wednesday, 22.08.2018
07:41

Realno,u Austriji je Salcburg favorit jer igra kući.Šanse su,po meni 60:40 ali bih voleo da Zvezda prođe ipak je to naš klub i njihova pobeda bi donela mnogo benefita našem fudbalu.Sad će mnogi Grobari reći da nisam "pravi" ali treba biti patriota i podržati sve što je srpsko...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 22.08.2018
06:46

I Salcburg je gledao u oci nas i pokazao strah.

avatar
Stefoon
Wednesday, 22.08.2018
01:02

A gde ste nasli druze moj onog za spica?

avatar
Partizanovac95
Wednesday, 22.08.2018
00:44

Sta prica ovaj covek? Celu utakmixu dva pasa nisu povezali, centar nisu presli, dva suta na gol kada je bio korner i on daje ovakvu izjavu. Na svom terenu igras i branis se cele utakmice.

avatar
NAJVECI IKADA
Wednesday, 22.08.2018
00:28

Doktor Vladan Milojevic

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 22.08.2018
00:05

Милојевићу све ово је твоја заслуга. Захваљујући теби Звезда је поново Звезда какву сви желимо.