Milojević: "Fenomenalan gest Pešića, bio je spontan"

Autor: Pavle Knežević
sreda 29.11.2017.
20:28
Izvor: Sportske.net

Trener je rotirao ekipu protiv Radnika i zadovoljan je učinjenim. Hvali svoje igrače i njihovo drugarstvo.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Vladan Milojević izrazio je zadovoljstvo posle pobede nad Radnikom i igračima koji su dobili šansu. Konačno povratak Jovičića.

"Mi smo probali malo da izmešamo ekipu, da rotiramo, da neke igrače osvežimo. Zadovoljan sam učinkom i odnosom prema igri. Utisak je povratak Branka Jovičića koji smo svi zajedno čekali. Drago mi je da je povreda prošlost. Fenomenalan gest Pešića, bilo je potpuno spontano. To oslikava njihovo drugarstvo i zajednoštvo koje vlada u svlačionici", rekao je Milojević.

Zvezda je pobedila 5:0, a poslednji gol postigao je Branko Jovičić, koji skoro četiri meseca nije igrao zbog povrede. Njemu je Aleksandar Pešić prepustio izvođenje jedanaesterca. Milojević je imao i lepe reči o Radniku.

"Drugi gol je prelomio. Sviđa mi se nastup Radnika u prvom poluvremenu. Retko koja ekipa igra na Marakani visoki presing. Pravili su nam probleme, igračima na poluvremenu sam rekao da treba igramo bliže. Apsolutno je drugi gol prelomio utakmicu. Mogu da budem zadovoljan. Čestitam Radniku i Simi na kompaktnoj i dobroj ekipi", rekao je Milojević.

Trener Radnika Simo Krunić ocenio je takođe da je drugi gol prelomio.

"Zvezda zasluženo pobedila. Mislim da prvim poluvremenom možemo donekle da budemo zadovoljni. Primili smo gol u 45. minutu i tad je bila rešena utakmica. Sa Zvezdom može da se donekle drži rezultat kod 1:0, posle 2:0 je teško. Pokušavali smo, ali nam nije ništa išlo u drugom poluvremenu.

Posle trećeg gola smo uveli mlade igrače da osete malo atmosferu. Moji igrači su dali sve što su mogli. Težak poraz za nas, treba da u poslednje tri utakmice jeseni probamo da osvojimo što više bodova", rekao je Krunić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke