Milojević: "Duel sa Zvezdom je fudbalski praznik"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.05.2015.
17:35
Izvor: Sportske.net, Beta

Trener i fudbaleri Čukaričkog izrazili su nadu da "Brđani" mogu da savladaju Crvenu zvezdu u derbiju 27. kola koji se u nedelju od 19 časova igra na Banovom Brdu.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da njegovi fudbaleri u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde neće odustati od onoga što su radili tokom sezone i da će dati sve od sebe da pruže dobru partiju.

"Nećemo odstupati od onoga što radimo. Tajni između Zvezde i nas nema, dobro se poznajemo. Obećavam da ćemo pružiti dobru partiju, treba da vratimo veru u fudbal i da sve protekne u fudbalskoj atmosferi, koja je najbitnija. Spremni smo, kao i za sve ostale utakmice do sada u prvenstvu", rekao je Milojević novinarima na Banovom brdu.

Čukarički će u nedelju od 19 časova na svom terenu igrati protiv Zvezde u 27. kolu Superlige Srbije.

"U goste nam dolazi šampion. Očekujem praznik fudbala. Znamo ko je i šta Zvezda. Obe ekipe apsolutno zaslužuju da sve prođe najbolje, da vratimo veru u srpski fudbal", kazao je Milojević.

On je istakao da će pun stadion, večernji termin i lep stadion biti motiv više za igrače na terenu.

"Crvena zvezda je Crvena zvezda, klub sa milionskom grupom navijača. To su lepe utakmice za nas. Voleo bih da možemo da igramo takve utakmice jednom nedeljno, da stadioni budu puni. Zvezda i Partizan su magnet za ovakve utakmice", rekao je Milojević.

Prema njegovim rečima, Zvezda će napasti na predstojećoj utakmici jer još ima šanse da osvoji titulu u prvenstvu, a i fudbaleri Čukaričkog vole da igraju napadački fudbal.

Igor Matic
Foto: fkcukaricki.rs

Kapiten Čukaričkog Igor Matić rekao je da očekuje lepu utakmicu.

"Mislim da smo svi orni, spremni. Nema lepših od ovakvih utakmica. Poštujemo Zvezdu, to je šampion, sa mnogo dobrih igrača. Imamo svoje ambicije i probaćemo da ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Matić.

On je dodao da su šanse podjednake u predstojećem susretu.

"Svaka utakmica nosi nešto svoje. Pobedili smo Zvezdu prošle sezone, pa ove na 'Marakani' igrali 0:0. Ne mogu da kažem da je neko favorit, po meni su šanse podjednake. Ko bude bolji neka pobedi, pružićemo ruku ako pobede, nadam se da će i oni ako mi pobedimo", istakao je Matić.

Njegov saigrač Obeng Regan rekao je da Čukarički može da pobedi Zvezdu.

"Svakako je da će biti teško, ali se nadam da možemo da dođemo do pobede", kazao je Regan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke