Milojević: "Dobro znam mogućnosti svojih igrača, drago mi je da se nameću"

Autor: Pavle Knežević
nedelja 12.08.2018.
21:28
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde bio je kratak posle pobede nad subotičkim Spartakom i pred put u Slovačku.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je kratak i sažet posle pobede od 3:0 nad subotičkim Spartakom, utakmicom koja je završena manje 48 sati pre ključnog meča u Evropi protiv Spartaka iz Trnave.

"Tražili smo brzi gol. Videli smo ono što smo pričali o Spartaku pre meča: bez obzira na sve, izašao je visoko i probao da nas omete u našem razvoju igre. Čestitam mojim igračima, ali i igračima Spartaka, jer mislim da nas na najbolji mogući način predstavljaju u Evropi. Ja im sa moje strane ćelim da odigraju dobru u Danskoj i ostvare što bolji rezultat. Mi imamo vrlo malo vremena da se spremimo i odigramo utakmicu protiv Spartaka", rekao je Milojević.

Milan Pavkov je dao dva gola, a trener je promenio skoro ceo tim u odnosu na onaj koji je odigrao evropski meč. Da li vas je neko "ubedio" da bude u konkurenciji za tim u utorak?

"Ne znam zašto mislite da neko mene treba da ubedi, ja jako dobro znam mogućnosti mojih igrača. Nije lako, imamo veliki fond igrača, oni se nameću, to mi je drago, a za ostalo ćemo da vidimo", rekao je Milojević.

Na konferenciji za novinare pojavio se pomoćni trener Spartaka i nekadašnji prvotimac Zvezde Savo Pavićević.

"Mislim da smo danas bez obzira na visoki rezultat od 3:0 skupo prodali kožu šampionu. Jeste 3:0, ali je bilo dosta pozitivnih stvari, Zvezda zaista ima luksuz koji mi nemamo, to su dva tima i to je velika stvar. Imamo problema sa povredama. U jakom smo ritmu, momci su izgarali, bore se.

Zvezda je bila favorit, diktirala je ritam. Mogli smo i bolje u završnici, ali nemamo za čim da žalimo. Okrećemo se Brondbiju, nadam se da ćemo se oporaviti do četvrtka. Treneru Milojeviću, njegovim igračima, klubu i navijačima, želim da ostvare dobar rezultat i igraju Ligu šampiona, jer to zaslužuju
", rekao je Pavićević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Monday, 13.08.2018
17:04

Savo pošto rakija?

avatar
Don Silvio
Monday, 13.08.2018
09:51

Mislim da Pavkom mora da bude sad u protokolo pogotovo jer nema Milica. Pavkov moze da odgovori na igru glavom i da se bori sa stoperima Trnave

avatar
Novakovic10
Monday, 13.08.2018
02:36

Звезда 3-1 Трнава

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 12.08.2018
23:01

Можда нам је против трнаве био потребан један Павков.