Milojević bio besan: "Nismo neko ko će da ćuti"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 30.06.2018.
20:39
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde nije neko ko je često besan.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas savladala Linc rezultatom 3:1, a pobedu je trener našeg šampiona posvetio preminulom Goranu Bunjevčeviću.

"Lepo je kada pobedite, ovi momci imaju pobednički mentalitet, ali važno je da smo odigrali dobru utakmicu. Igrali smo i danas protiv ekipe od koje može nešto da se nauči, videli ste i danas igru jedne nemačke ekipe, sa formacijom koja nije tipična za naš fudbal, i drago mi je da su momci dobro odigrali. Bilo je veoma dobrih stvari, ima i elemenata koje treba popraviti, ali i faktor umora je tu. Zadovoljan sam njihovom željom, htenjem, i na nama je da nastavimo da radimo. U svoje ime i u ime stručnog štaba i svih igrača bih želeo ponovo da izrazim saučešće porodici jednog velikog igrača i čoveka, i iako je ovo prijateljska utakmica, ovu pobedu posvećujemo Goranu Bunjevčeviću", rekao je Vladan Milojević.

Istakao je još jednom dobru atmosferu, posebno zbog činjenice da su se igrači između sebe dogovorili da penale šutiraju oni koji se nisu upisali u strelce u dresu Crvene zvezde, što je danas bio slučaj sa Milanom Jevtovićem.

Ebesilio se pridružio ekipi u Austriji, a trener Milojević ističe nedostatak na štoperskoj poziciji.

"Svaka ekipa koja ima jedan kliše igre može da postane predvidiva, pokušavam sa mojim igračima da igram u više sistema i da uvežbavamo. Videćemo kako će na kraju sve to izgledati, a ove utakmice i služe da pokažu ko koliko može na kojoj poziciji. Imamo deficit na štoperskoj poziciji, Žule je dobro odigrao kao i svi ostali igrači. Babić je iz preventinih razloga preskočio današnju utakmicu, ali očekujem ga već u ponedeljak. Ebisilio se priključio, upoznao je danas svoje nove drugare, sa nama je, od sutra će trenirati i videćemo kako se oseća. Mislim da je to kvalitetan igrač, na tim pozicijama nije lako naći dobrog igrača, a nisam neko ko voli velike reči. Trebaće mu vremena da se prilagodi", rekao je Milojević.

Na kraju je objasnio i svoju reakciju kada je sviran penal za Linc.

"Mislim da ne možete da sudite takve penale, ali dobro. Ja ne reagujem baš često, ali morali smo da im pokažemo da nismo ni mi neko ko će da ćuti", rekao je trener Crvene zvezde.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke