Milojević bio baš ljut, ko je to vodio nesportski život?!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.07.2019.
10:31
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Vladan Milojević je zadovoljan učinjenim na pripremama pred novu sezonu, ali ističe da utakmica protiv Litvanaca neće biti laka kao prošle godine.

Crvenazvezdafk.com
Crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U utorak Crvena zvezda igra svoj prvi zvanični meč u novoj sezoni, već se nazire tim koji će na teren izvesti Vladan Milojević, a u razgovoru za "Alo" Milojević je istakao i da je bilo dosta zahtevnije nego na nekim prethodnim pripremama.

"Zadovoljan sam. Dobro smo se pripremili za novu sezonu. Nismo imali puno vremena za odmor, ali su igrači izdržali napore i u dosta dobrom stanju vratili su se s priprema. Mnogo je lakše nego prethodnih godina, pošto moji fudbaleri znaju šta treba da rade, koji su zahtevi, kao što mi iz stručnog štaba znamo koliko oni mogu da pruže. Bilo je malo zahtevnije jer odmah nakon pripremnih utakmica počinjemo s evropskim utakmicama
", rekao je Milojević za "Alo".

Pred kraj razgovora je napomenuo i da je bio prilično nezadovoljan dešavanjima na kraju sezone, kao i da je par igrača vodilo nesportski život.

"Na kraju sezone izgubili smo to zajedništvo koje nas je krasilo. Počeli su da preovladavaju lični interesi kod igrača. Iskreno, pojedini fudbaleri su počeli da vode apsolutno nesportski život. Načuo sam to i ranije, ali sam pokušavao da ignorišem, da pravdam zbog odličnih rezultata.

Neprofesionalnost neću tolerisati. Insistiram da moraju da budu profesionalci, moraju da budu svesnu da su fudbaleri, da bez obzira na to što su mladi imaju poseban režim života u odnosu na vršnjake. S druge strane, ta popularnost je izašla iz granica dozvoljenog i to mi se ne sviđa. Neću to više praštati, biću veoma rigorozan što se toga tiče", rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 06.07.2019
15:19

Samo cvrsto Miloje, naduvane glave mora da se dovedu u red.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 06.07.2019
13:50

Gardisti don't like this. xd

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 06.07.2019
15:20

Samo dvojica gardista su u pitanju.

avatar
Brajkoo
Saturday, 06.07.2019
11:34

Milojevic samo glumi trenera, strogocu...a sve konce drzi Tvorzic

avatar
srpskaspartacrnagora
Saturday, 06.07.2019
11:28

To se tako radi. Za nemoral pod mac.

avatar
Dorotej
Saturday, 06.07.2019
11:14

O čemu ovaj čovek priča? Celo proleće je Zvezda igrala nikako. Naročito su me iznervirali protiv Partizana. Po drugoj strani sumnjam da je Milojević bilo šta govorio, nešto mora da se piše.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 06.07.2019
11:09

Samo cvrsta ruka, sa primadonama mora tako