Milojević: "Bilo je problema, ali sam izuzetno zadovoljan"

Autor: Pavle Knežević
nedelja 29.10.2017.
15:22
Izvor: Sportske.net

Trenera Zvezde raduje kako su se njegovi igrači prilagodili novom sistemu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je izuzetno zadovoljan posle minimalne pobede nad Zemunom, jer se ekipa brzo prilagodila novom sistemu i formaciji.

"Nismo imali mnogo vremena za pripremu, ali nisu ni oni. Imali smo jedan trening samo pre ovoga. Probali smo malo da promenimo sistem i da iznenadimo Zemun. Mislim da je dosta dobro to funkcionisalo u novom sistemu, koji je nov za moje igrače. Znali smo na poluvrmeenu da treba samo da nastavimo da igramo.

Znali smo da je Zemun tvrda i ozbiljna ekipa i ne zaslužuje to mesto na tabeli. Milan Švaba je jedan od najboljih trenera u ligi. Trebalo nam je strpljenja i mislim da smo ga imali. Presudio je taj umor Zemuna. Mislim da smo bili bolji za taj jedan gol
", rekao je Milojević.

Ovom utakmicom je završen prvi deo prvenstva, u kome je Zvezda primila samo tri gola.

"Znali smo u startu da može da bude problema pošto su igrači prvi put igrali u ovom sistemu. Problema je bilo preko Dimića, ali sve je prošlo kako treba. Okrećemo se novim izazovima. Čestitam na izuzetnom radu mom prijatelju 'Švabi', mislim da je jedan od najboljih trenera u ligi. Samo da nastavi da ovako igra i rezultati će doći", rekao je Milojević.

Trener Zemuna Milan Milanović čestitao je Zvezdi na rezultatim u Evropi i priznao je da je danas bila bolja.

"Zvezda jeste bila bolja celu utakmicu, a nadam se da mi nismo razočarali, pogotovo u prvom poluvremenu, gde smo bili i opasni po gol. Za našu ekipu znači da kad igramo protiv Zvezde, Partizana i Vojvodine da imamo periode dobre igre. Drugo poluvreme smo bili pred pritiskom.

Opet se ponavlja taj 85. minut, primamo golove pred sam kraj utakmice. Moraćemo još da poradimo na tome ili da sačekamo ekipe koje su ravnopravnije nama. Ako potrošimo ovoliko energije kao danas, mislim da će rezultati doći
", rekao je Milanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GlasRazuma
Sunday, 29.10.2017
22:48

Slazem se sa Kornerom vezano za Kangu. Posle Krasnodara i Sparte vratio se onaj stari Kanga kakav je bio i kod Grofa !!! Mnogo potrosenih lopti,mnogo dodira,sporo....o njegovoj defanzivi necu ni da pricam,veoma veoma loše,cak u pojedinim trenucima to deluje skroz neprofesionalno,izgubi loptu i onda polako peske...jedino ga moze oprati ako ga je Miloje oslobodio malo u defanzivi kako bi ga malo sacuvao i imao ga odmornijeg u fazi napada,mada ne verujem u to. Druga stvar koja mi mnogo smeta jeste Milijas....svaka cast za njega kao igraca,coveka zvezdasa i sve ostalo....jednostavno,vreme ga je pregazilo i on je sad klasican veteran...mislim da je sramota za zvezdu kao klub da ima u sastavu coveka koji se vuce po terenu,to vec postaje zalosno....on covek hoce,bori se,to nikada nije bilo sporno kada je Milijas u pitanju,ali jednostavno ne moze vise,muči se !!! Mnogo bi vise dobili sa nekim klincom u ekipi koji je spreman da gine 90 min. Isti je slucaj u partizanu sa S. Ilicem kojeg mnogo postujem i kao coveka i kao igraca.

avatar
Srbija i Zvezda u <3
Sunday, 29.10.2017
18:54

Gde je onaj sto se vraca 59 puta na Zvezdine vesti?!

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Sunday, 29.10.2017
17:14

Milojevicu problem je Kanga jer usporava i gusi nasu igru. Kanga preteruje sa svojom nedisciplinom i neodgovornoscu i to vise ne sme da se trpi u jednoj Zvezdi. Na njegovo mesto stavi Krsticica, a do oporavka Jovicica malog Racica upari sa Donaldom i to ce biti prava Zvezda kakvu mnogi zele da gledaju.