Milojević: "Bili smo bolji za gol"

Autor: Beta Beta
nedelja 01.03.2015.
07:45
Izvor: Beta

Nakon druge uzastopne pobede na startu prolećnog dela sezone trener Čukaričkog Vladan Milojević izjavio je da je njegov tim zaslužio trijumf u Novom Pazaru.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener beogradskog Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da je njegov tim bio bolji od Novog Pazara za jedan gol i da je zasluženo trijumfovao u utakmici 17. kolu Superlige Srbije.

"Domaćinu su nedostajali navijači, ali oni pravi koji pružaju veliku pomoć. Plašili smo se početnih minuta i upravo se dogodilo da brzo uđemo u minus. Dobro po nas je što smo brzo izjednačili, a zatim i došli do zaslužene pobede", rekao je Milojević.

Čukarički je u subotu pobedio u Novom Pazaru sa 2:1, golovima Igora Matića u 21. i Slavoljuba Srnića u 48. minutu. Jedini strelac za domaćina bio je Vladimir Radivojević u 10. minutu.

Utakmica je odigrana bez prisustva publike, zbog kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović izjavio je da je njegov tim igrao dobro dok je imao vođstvo, ali da su kasnije domaći igrači kasnije odustali od igre.

"Cela situacija ostavila je traga. Nije u pitanju samo ono što se dešavalo prošle nedelje, traje to već oko tri meseca. Primili smo golove posle velikih grešaka, a zatim odustali od igre. Čukarički je potvrdio da je trenutno, uz Partizan, jedina ekipa koja ima profil", ocenio je Kosanović.

Posle nekompletnog kola, Čukarički je drugi na tabeli sa 34 boda, dok je Novi Pazar šesti sa 23. Novi Pazar će u sledećem kolu gostovati Radničkom 1923 u Kragujevcu, dok će Čukarički ugostiti ekipu čačanskog Borca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke