Milojević apsolutno zadovoljan nastupom

Autor: Pavle Knežević
nedelja 13.08.2017.
19:28
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde otkrio je da je kombinovani sastav služio i da se isprobaju neki drugi igrači.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan igrom svog tima u pobedi nad Bačkom, a otkrio je i da je izveo kombinovani sastav ne samo da bi odmorio igrače, već da bi isprobao i neke na koje računa u budućnosti.

"Videli smo nova lica. Znali smo da Bačka igra tako da je teško probiti. Odigrali smo utakmicu u četvrtak po izuzetno toplom vremenu i to je bilo sedam dana pred utakmicu sa Krasnodarom. Probali smo da odmorimo neke igrače, ali i da vidim neke igrače na pojedinim pozicijama, da vidim koliko mogu da odgovore, da bih znao da li mogu da računam na njih u budućnosti", rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Zvezda je pobedila 3:1 i tako zadržala prvo mesto na tabeli.

"Apsolutno sam zadovoljan kako su moji igrači odigrali utakmicu. Konstantno igramo nedelja-četvrtak, nije toliko lako. Zadovoljan sam igrom. Ima detalja koji treba da se isprave, ali radimo na tome. Čestitam igračima i publici. Od sveg srca želim ekipi Bačke da nastavi da radi i verujem da će rezultati doći. Okrećemo se Ligi Evrope, gde nas čeka plej-of, polako ćemo se spremati za utakmicu", rekao je Milojević.

Zvezda je sva tri gola danas postigla posle prekida.

"Prekidi su sastavni deo igre, jako bitan u savremenom fudbalu. Veliki broj golova se postiže iz prekida. Drago mi je što smo golove danas dali iz prekida. Imamo privilegiju što imamo Nenada Milijaša koji ima jako dobar prekid. To je jedan način više da budete opasni", rekao je Milijaš.

Trener Bačke Milan Mitrović rekao je da je njegov bio pod velikim opterećenjem zbog sva četiri poraza u prva četiri kola.

"Mi smo došli pshiloški mnogo opterećeni prethpodnim rezultatima. U negativnom smo nizu, a dolazimo Zvezdi, koja odavno nije igrala bolje i lepše. Znali smo šta nas čeka, ali je teško da se odbraniš. Onda je usledila kazna od tri gola iz tri prekida. Možda je moglo da bude više ili manje golova, ne znam. Preostaje nam da vidimo šta ćemo i kako ćemo dalje", rekao je Mitrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Доктор фудбала Гроф
Sunday, 13.08.2017
23:35

Ни ми се не бунимо.

avatar
redlife
Sunday, 13.08.2017
20:36

sta bre zadovoljan, Pesica treba da pogodi lopta da bi dao gol inace ovo mu je ko zna koji put sam ispred golmana i nista nezna da pokaze,ovaj Rikardinjo samo da skuplja lopte sam sebe dribla decko celo vreme ,Andjelka i Frimponga necu ni da komentarisem , sve pohvale za Milijasa , majstore od prvog minuta protiv Krasnodara

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Sunday, 13.08.2017
20:26

I mi smo zadovoljni Miloje jer sa drugim timom to je bilo vise nego solidna igra.

avatar
sef9
Sunday, 13.08.2017
20:06

frimpong, adzic, racic i gobeljic stim da bi racic i adzic mogli na neku pozajmicu makar do zime gde bi mogli da igraju malo vise jer se vidi da im fali utakmica