Milojeva najava, da li je stvarno gotovo?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 12.05.2019.
10:21
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

I dalje je neizvesno da li će Vladan Milojević biti prvi trener Crvene zvezde naredne sezone.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Vladan Milojević bi mogao da se okarakteriše kao Zvezdin čudotvorac.

Šef struke je uspeo da za samo dve godine donese dve titule, da zaigra u Evropi i na proleće, da se plasira u Ligu šampiona, da pobedi Liverpul...

Proteklih nedelja se pominjala mogućnost da Vladan Milojević napusti Crvenu zvezdu, a da je tako potvrđuju i njegove reči.

"Možda i jesam umoran... Zvezda je specifičan sistem. Za nas koji smo ponikli u Zvezdi je sve drugačije, unosi se velika količina emocija. Veća je i odgovornost. Ne piše mi to u ugovoru, ali je ogromna obaveza, vodite najpopularniji klub na ovim prostorima. Gde god da se pojavite, reprezentujete ga", rekao je on za "Žurnal", a kasnije je dodao da ne treba strahovati ukoliko dođe drugi stručnjak na početku sledeće sezone.

Na pitanje da li Zvezdaši treba da strahuju ukoliko ode, odgovorio je jasno.

"Ne bi trebalo tako gledati, niti želim sada da komentarišem. Ko god i kada bude došao, Zvezda je veliki klub i guraće još bolje. Ima mnogo dobrih trenera", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 13.05.2019
09:05

I dalje mislim da bi bolje bilo da prodamo bilo kog igraca i te pare i platu dodamo Milojevicu. Ima jos dobrih trenera, daleko od toga da nema, ali otkad pratim fudbal prodefilovalo je kroz Zvezdu i Partizan mnogo trenera koji su prije i poslije napravili nesto, bilo je i dobrih generacija koje su mogle i vise postici, ali ovo sto Miloje radi je jedinstveno. Jos ne mogu da vjerujem kako smo odigrali protiv Krasnodara, em sto im nismo dozvolili sansu do poklonjenog penala, em sto smo odigrali tako zrelo da je to zacudjujuce. U kljucnim trenucima on uvodi Racica, koji odigra sasvim zrelo i ne napravi ni jednu gresku. Eto npr. Djukica, kvalitetan trener, evropsko iskustvo, nije uspio ni priblizno takav mentalitet da usadi u Partizan. Znam da ce jednom da se zavrsi, znam da je Milojevic kvalitetan strucnjak koji je mozda i prevazisao Zvezdu, znam i da smo imali mngo srece i da je moguce da i sa njim ove sezone ne udjemo ni u LE, ali se nadam da ce ostati bar jos sezonu. Na kraju krajeva, Zveada je mocnija nego ikad, i pored nestvarnih uspjeha mozda, MOZDA, mozemo jos vise...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 13.05.2019
02:32

Ono kad navijas za bivseg Zvezdinog rivala pa od muke, ljubomore i zavisti ostavljas komentare na vestima o Zvezdi, a da ni sam ne znas sta pises.

avatar
Sunday, 12.05.2019
19:13

Realno zaslužio je da ide u inostranstvo i da proba da se tamo dokaže. Ja bi lično voleo da ostane a ako ne, hvala mu na svemu!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 12.05.2019
15:50

Naravno da ima jos dobrih trenera; Nenad Lalatovic, Simo Krunic, Sinisa Mihajlovic i Piksi Stojkovic. Bitno je da ostaju Terza i Mrkela.

avatar
ZubA
Sunday, 12.05.2019
14:12

I da ode covek nece biti steta samo ako se dovede covek koji ima iskustva dobrog, neko ko moze da nas uvede bar u LE. Makar i bio dobar stranac. Sve ostalo ce biti nazadovanje. Ekipu za tu LE sigurno bar imamo.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 12.05.2019
14:01

Ako ode, hvala sefe na svemu. Ako ostane, dobrodosao je.

avatar
Südkurve München
Sunday, 12.05.2019
13:04

Miloje legendo, sta god odlucis, neka je sa srecom

avatar
Игор Андрејић
Sunday, 12.05.2019
10:42

Ako ostane odlicno, ako ne , sve najbolje u daljoj karijeri, redak je covek koji ne samo da ispostuje sve sto njegova struka i poslovna etika zahteva od njega , vec daje sebe i vise od onoga sto klub i navijaci ocekuju. Svakako najveci profesionalac koga sam imao privilegiju da vidim na klupi Crvene Zvezde.

avatar
Brajkoo
Sunday, 12.05.2019
10:29

Dosadilo mu da glumi trenera a za sve se pita Terza. Terza dovodi sam igrace kone zeli, sam ih prodaje, namesta utakmice...a Klark je tu samo na papiru. Zivi bili pa videli, gde god da ode najurice ga posle 6 meseci.