Miloje zatvorio treninge za novinare, ne i za klupske legende

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.04.2018.
10:29
Izvor: Sportske.net

Jučerašnji trening crveno-belih sa tribina su pratili bivši fudbaleri i legende Crvene zvezde.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Strateg Crvene zvezde Vladan Milojević zatvorio je ovonedeljne treninge za javnost kako bi u miru i tišini pripremio ekipu za 157. "večiti" derbi.

Novinari do subotnje utakmice neće imati priliku da prate rad Zvezdinog tima i uzimaju izjave nakon treninga ali su tribine pomoćnog terena stadiona "Rajko Mitić" juče posetile pojedine klupske legende i ljudi koji se nalaze u sportskom sektoru i rukovodstvu.

Rad Zvezdinih fudbalera sa tribina su posmatrali počasni predsednik Dragan Džajić i sportski direktor Mitar Mrkela, ali i doskorašnji kapiten ekipe Aleksandar Luković koji se na kraju prošle sezone povukao i okačio kopačke o klin.

Svakako da podrška klupskih legendi godi igračima uoči utakmice koja bi mogla da odluči pitanje prvaka, a videćemo da li je neko od posmatrača dao i neki savet izabranicima Vladana Milojevića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Wednesday, 11.04.2018
15:46

Srbija i srpska dijaspora ocekuju novu titulu u vitrinama Marakane.

avatar
Wednesday, 11.04.2018
10:42

Igrajte molim vas na pobedu, od samog starta. Samo hrabro, bolji ste. nDa bi osvojili titulu potrebna nam je pobeda. U protivnom, pritisak će biti nenormalan, užasan. Raspored nam nakon derbija nije sjajan, treba to imati u vidu. Partizan nakon toga ima samo 2 gostovanja do kraja i realno neće gubiti bodove sve do kraja.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Wednesday, 11.04.2018
15:50

Teze je partizanu jer posle nas gostuju Cukarickom tako da imaju velike sanse da prve dve utakmice u Plej-ofu izgube i da se onda do kraja grcevito i pod velikim pritiskom bore za drugo mesto sa Cukarickim, Vozdovcem, Radnickim, Spartakom, Napretkom i Vojvodinom . Mislim da ce ta borba za drugo mesto biti interesantna i zestoka do samog kraja jer radi se o klubovima koji su jednaki po kvalitetu.