Miloje zadovoljan, stigao da pomene i Krstovića!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 24.07.2019.
23:59
Izvor: Sportske.net

Vladan Milojević zadovoljan učinjenim na današnjem meču.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan igrom i večerašnjom pobedom protiv Helsinkija u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali da duel još nije završen, pošto njegovu ekipu čeka revanš u Finskoj.

"Teška utakmica. Helsinki je čvrsta ekipa koja zna šta hoće. Pregršt brzih igrača koje je teško čuvati i napadati. Bili smo dobri, nismo srljali, probili blok koji je teško probiti. Možda smo mogli da damo još koji gol ali sam zadovoljan. Iza nas je tek prvo poluvreme, igra se i u Finskoj, na veštačkoj podlozi. Zaboravljamo ovu utakmicu jer nas već u subotu čeka novi duel", rekao je Milojević posle utakmice.

Fudbaleri Zvezde pobedili su večeras u Beogradu Helsinki sa 2:0, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Golove su postigli Ričmond Boaći i Milan Pavkov.

Zvezda je bila bolja tokom utakmice, Helsinki se uglavnom branio, a Milojević je rekao da nije očekivao da će finski tim igrati toliko defanzivno.

"Ekipa su koja voli fudbal, ali su se tako opredelili da igraju na našem terenu. Verovatno su želeli da iz dobrog boloka čekaju šansu za brze igrče. Tražili su pukotinu u našem timu, ali srećom dobro smo obavili posao i nismo primili gol", naveo je on.

Trener crveno-belih dodao je da ima stvari koje ekipa mora da analizira, ali da je očigledna volja i motivisanost igrača.

"Ne mogu bilo šta da zamerim mojim igračima. U globalu sam veoma zadovoljan, posebno sam zadovoljan atmosferom koja je bila za desetku", dodao je on.

Povodom izmena napadača na večerašnjoj utakmici, Milojević je rekao da ima plan za svaki meč i svakog protivnika.

"Veoma sam zadovoljan igrom. Ivanić je danas bio po boku, a sigurno se bolje snalazi u sredini. Gledamo u kojim segmentima je protivnik slabiji i trudimo se da to iskoristimo", dodao je on.

"Milan (Pavkov) nije džoker, on je za mene standardni igrač. Bilo da je starter ili udje u igru, on je igrač veoma bitan za igru i uvek donese ono što se od njega očekuje. Isto mogu da kažem za Boaćija. Obavili su šta se od njih očekivalo. Tu su i Tomane i Krstović od kojih očekujem da takodje ostave trag", naveo je Milojević.

Revanš utakmica igra se za sedam dana u Finskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke