Miloje zadovoljan!

Autor: Beta Beta
subota 29.06.2019.
20:12
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je u današnjem meču protiv Zenita bilo dosta dobrih stvari, ali i onih koje njegova ekipa želi da popravi.

Crvenazvezdafk.com
Crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

"Ne bih u ovom trenutku da pričam o rezultatu. Nije nam primaran u ovom trenutku. Bila je ovo dobra utakmica sa dobrim protivnikom. Vreme je bilo teško za igru i smetalo je i jednoj i dugoj ekipi, ali mislim da je ovo bila kvalitetna provera, tvrda utakmica, baš onakva kakva treba da bude kada igraju dva tima sa ovakvim renomeom", rekao je Milojević, objavljeno je na klupskom sajtu.

Fudbaleri Crvene zvezde zebeležili su prvi poraz na pripremama u Austriji, pošto su danas izgubili od ruskog Zenita sa 1:0.

"Bilo je dosta dobrih stvari, kao i onih na kojima radimo i koje želimo da popravimo. Hteo sam da vidim kako stojimo sa onim što sam želeo da postignemo još od samog početka priprema. Ima nekih stvari koje treba da poboljšamo i imamo vremena za to", rekao je Milojević.

"Najviše smo radili na prekidima i oni su funkcionisali mnogo bolje protiv Zenita, ekipe koja je jaka u tom segmentu igre. Želeo sam da vidim pojedine igrače na pojedinim pozicijama i zadovoljan sam onim što su prikazali", dodao je on.

Crveno-beli danas nisu iskoristili dosta šansi, a Milojević se nada da će lopta ući u gol na mnogo važnijim utakmicama.

"Primili smo pogodak iz jedne greške, ali nešto kasnije Popović je imao i odličnu odbranu. Drago mi je da protivnik ne stvara lako šanse. Odbranu moraju da igraju svi, nismo imali mnogo problema, dok je kod naših napada njihov golman imao sjajne intervencije", rekao je Trener Zvezde.

Poslednja provera crveno-belih na pripremama u Austriji zakazana je za ponedeljak, kada će odmeriti snage sa ekipom Blau vajs.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke