Miloje već zakazao prozivku - Zvezda se priprema na Zlatiboru i u Austriji

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.05.2018.
12:29
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde otišli su na zasluženi odmor koji će trajati svega tri nedelje. Vladan Milojević odredio datum početka i kompletan plan priprema.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Šampion Srbije odigrao je u subotu poslednju takmičarsku utakmicu u sezoni 2017/18 nakon čega je usledilo veliko slavlje, a onda su fudbaleri dobili voljno do početka letnjih priprema.

Igrači Crvene zvezde imaće priliku da napune baterije u naredne tri nedelje pošto je Vladan Milojević novo okupljanje na stadionu "Rajko Mitić" zakazao za 10. jun.

Nakon uobičajenih medicinskih pregleda ekipa će odraditi nekoliko treninga u Beogradu, a 14. juna ekspedicija Crvene zvezde seli se na Zlatibor gde će ostati do 21. juna.

Sedmodnevni boravak na Zlatiboru biće iskorišćen za sprovođenje bazičkih priprema, dok će centralni deo biti obavljen u Austriji od 23. juna do 3. jula.

Fudbaleri Crvene zvezde treniraće u austrijskom mestu Vindišgarsten, a naknadno će biti saopšteno koliko će prijateljskih utakmica biti odigrano tokom boravka u Austriji.

Za vreme boravka na Zlatiboru ekipa će saznati ko su joj rivali na startu kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi takmičarski meč u novoj sezoni crveno-beli će odigrati 10. ili 11. jula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke