Miloje u Helsinkiju nije mogao da izbegne pitanje o transferu Lazovića, evo kako je odgovorio

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.07.2019.
18:24
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Trener Crvene zvezde održao konferenciju za medije pred večerašnji trening u Helsnkiju.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Srpski šampion je u Finsku doneo prednost od 2:0 iz Beograda, ali Vladan Milojević ne dozvoljava bilo kakvo opuštanje i upozorava da Helsinki može mnogo bolje od onoga što je pokazao na ''Marakani''.

''Pristupićemo ovoj utakmici kao da nije bilo rezultata u Beogradu. Razmišljamo i igraćemo kao da je jedna utakmica.

Izaći ćemo danas da se prilagodimo terenu. Mislim da ćemo se vrlo brzo adaptirati. Igrati na sintetičkoj podlozi i na pravoj nije isto, ali ono što treba da uradimo jeste - brzo adaptiramo'', naglašava Milojević.

Za razliku od prvog meča, sutra neće mći da računa na pvređenog Branka Jovičića, koji je danas operisan u Rimu, a pod znakom pitanja je i nastup Marka Marina, koji takođe ima problema sa lakšom povredom.

''Marin je imao manji problem, ali za sada je sve kako treba. Ima dosta vremena do utakmice, tako da još ne mogu da pričam o sastavu. Imamo i trening večeras, videćemo'', zagonetan je Milojević.

Ono što je srpske novinare u Helsinkiju posebno interesovalo, jeste Miilojevićev komentar na današnje ''bombastične'' medijske najave da bi i Darko Lazović mogao da pojača Zvezdu.

''Nemam komentar, niti mislim da je vreme. Imamo dobar fond igrača i razmišljamo samo o utakmici", zaključio je Milojević, a preneo ''Mondo''.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 30.07.2019
20:31

Милоје хоћемо победу за бољи коефицијент.