Miloje traži najboljih 11 za meč sezone!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 01.04.2019.
12:44
Izvor: Sportske.net

Strateg Crvene zvezde ima dovoljno vremena i prostora da sklopi mozaik pred odlučujuću utakmicu u sezoni.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

U situaciji kada je Crvena zvezda osigurala prvo mesto na tabeli pred početak plej-ofa i zadržala sedam bodova razlike u odnosu na Radnički iz Niša, strateg crveno-belih Vladan Milojević može da počne sa pripremom utakmice koja se može nazvati odlučujućom u borbi za titulu.

Crvena zvezda će već u prvom kolu plej-ofa ugostiti Radnički iz Niša i utisak je da bi pobedom rešila sve dileme oko odbrane šampionske titule koju su joj mnogi unapred dodelili.

Utakmica sa Mačvom pokazala je da u formaciji sa dvojicom napadača ima manjkavosti, pa će biti zanimljivo videti da li će u najvažnijoj utakmici plej-ofa Milojević izvesti tim sa dvojicom zadnjih veznih i samo jednim špicem.

Očekuje se da na gostovanju ekipi OFK Bačke Miloje ostane dosledan onome što je forsirao u poslednje vreme, s tim što će doći do određenih rokada u sastavu.

U startnoj postavi u sredu bi trebalo da se nađu Filip Stojković, Mirko Ivanić i Milan Pavkov, a na klupu ili tribine sele se Srđan Babić, Goran Čaušić i Dejan Joveljić.

Videćemo da li će Milan Rodić ponovo početi uz levu aut liniju ili će ga Milojević odmoriti jer je dugo bio van takmičarskog ritma. Očekuje se još da i Marko Gobeljić ponovo uđe u konkurenciju za startnu postavu.

Utakmicu sa OFK Bačkom crveno-beli bi mogli da počnu u sledećem sastavu: Borjan - Stojković, Savić, Milunović, Rodić - Čaušić, Jovančić, Ben, Marin - Boaći, Pavkov.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 01.04.2019
14:16

Lopta mora da ide brže, protiv Mačve smo bili spori i nedovoljno agresivni. Umesto Boaćija Jirka ili Simić.

avatar
nexi partizan
Monday, 01.04.2019
13:03

Za meč sezone xD Kao da je ne znam ni ja sa kime... A daleko od toga da može da odluči titulu meč sa Bačkom, da je bar sa Nišlijama, koje su odmah tu ili sa nama, ipak derbi, pa može biti nezgodno... A još imaju još 2 puta da igraju sa Radničkim i sa nama jednom...

avatar
MihajloCZV
Monday, 01.04.2019
14:32

Kao prvo igramo jos 1 protiv Radnickog, a kao drugo vi niste u konkurenciju za titulu tako da vam je protiv vas i remi dovoljan, mada sumnjam da ce tako da bude jer cemo protiv ovog nikad jaceg Partizana odneti pobedu.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 01.04.2019
15:31

Procitaj lepo tekst pre nego napises nesto,da ne ispadas g..p u drustvu kad moram tako da ti kazem!