Miloje sve traženiji, novo ime na spisku potencijalnih naslednika!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.04.2019.
12:00
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Deluje da je upravi Zvezde iz dana u dan sve teže da zadrži odličnog stratega.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Ne stišavaju se spekulacije i najave odlaska Vladana Milojevića sa klupe Crvene zvezde na kraju tekuće sezone.


Kako prenosi ''Žurnal'', sada je kineski Dalijen Jifang posle lošeg starta sezone sve bliže odluci da angažuje Zvezdinog trenera, ali se postavlja pitanje da li će imati strpljenja da sačekaju kraj maja, s obzirom da se 23. maja igra finale Kupa Srbije, gde bi Zvezda sa Milojevićem trebalo da se bori i za drugi trofej u sjajnoj sezoni.

Jasno je da će, ako Kinezi budu konkretni, Milojeviću biti veoma teško da odoli njihovim finansijskim uslovima, pa za to vreme u upravi Crvene zvezde već rade na ''Planu B'' ukoliko budu morali da traže novog trenera.

Pomenuti list sada otkriva da srpski stručnjak Ivan Jovanović, nekada uspešni trener kiparskog APOEL-a, sa kojim se svojevremeno plasirao i u četvrtfinale Lige šampiona, izbija u prvi plan kada je u pitanje potencijalno ime novog trenera Crvene zvezde na leto.

Jovanović je posle rastanka sa Al Nasrom, od decembra bez angažmana, a sećate se verovatno da je i proteklih godina figurirao kao jedan od kandidata za Zvezdinu klubu. Tada se nije realizovalo, angažovan je Milojević, da li je sada vreme da i Jovanović dobije priliku na Zvezdinoj klupi?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek B.
Tuesday, 30.04.2019
06:35

Ako se stvarno radi o velikim ciframa, onda treba da ide. Jer ako propusti tu priliku, pitanje je koliko će biti posvećen. Ja imam blagi osećaj da je nakon Lige Šampiona, kod Miloja došlo do blagog zasićenja, možda čak i neke vrste emotivnog pražnjenja. To je moje mišljenje. U slučaju da ode, bilo bi teško nadoknaditi negov odlazak, ne zbog suvog kvaliteta, više zbog stabilnosti i atmosfere u svlačionici.

avatar
Vladimir Cvijovic
Monday, 29.04.2019
18:37

Miljevic veze nema sa vodjenjem.

Postavka Zvezde protiv Napolija i PSZ-a kod kuce kao totalno defanzivna je najveca bruka u istoriji Zvezde.

Svi znamo da Zvezda igra iskljucivo napadacki i da moze svakome da izadje na megdan i kod kuce uz pomoc navijaca da uvek gol vise.

On nas je zakopao i ponizio.

Imao je srece sto je Pavkov koga inace ne voli i uvek stavlja poslednjeg u tim dao one golove protiv Liverpula inace bi sada bila druga pesma.

Njegovi puleni su njegove kombinacije u kupovini igraca, Boaci, Ben i sl. noname likovi koji su njegove kombinacije gde se ugradjivao.

Svi znamo kako Zvezda funkcionise i koje su tu akcije bile sa prodajom Boacija i njegovom pozajmicom natrag iako je povredjen konstantno.
Zatim ucenjivanje i ne stavljanje u tim Pavkova dok ne produzi ugovor.

Kostao nas je mnogo. I novca i plasmana.

Opusteno smo mogli proci dalje u Kupu Sampiona ali zahvaljujuci njegovoj kukavickoj taktici i pogresnim izborom igraca nismo.

Jedva cekam da ovaj teski defanzivni amater koji nema hrabrosti ni da govori hrabro a kamoli da motivise tim ode iz Zvezde.

avatar
miki2
Monday, 29.04.2019
18:10

Potruditi se da se zadrzi Milojević. Po meni je to ispravan put.

avatar
Dorotej
Monday, 29.04.2019
16:49

Dosta više o novom treneru Zvezde. To postaje neukusno. Čovek dobija utisak da je neko naručio to trolanje da se pritisne na Milojevića da ide. Milojević je najbolje što se Zvezdi dogodilo zadnjih godina. Sa njim je Zvezda odigrala neke fenomenalne međunarodne utakmice. Dokle on nije došao, mi smo se blamirali. Ja mu zamerim nervozu na utakmicama sa Partizanom, u zadnje vreme ne igramo dobro, ali to je posledica da je uprava prodala neke ključne igrače (moralo se zbog preživljavanja). Milojević treba Zvezdu da dalje napreduje. Čovek jako brzo uči, prilagođava se. Kad god su nas isprašili, on je već na sledećoj utakmici povukao prave poteze i bilo je daleko bolje. Isto tako Zvezda treba njega. Navijači ga volimo. Neka se koncentriše na kvalifikacije, da pripremi tim kako treba, da opet dođemo na međunarodnu scenu.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 30.04.2019
08:25

I ja imam utisak da je Miloje vec dosadio nekima i da bi da vide neko 'renomiranije' ime na klupi Zvezde. Brzso smo zaboravili gdje smo bili koliko prije 2 godine, u kakvoj kanalcini, pa sad kao trazimo zamjenu za Miloja iako covjek nije ni otisao. Kad procita ovakve naslove u medijima, moze samo prije da ode. Treba se skoncentrisati da ga zadrzimo po svaku cijenu, rekao sam vec puno puta i ponavljam: ako je do finansija, Zvezda ima puno igraca, moze da proda samo jednog, bilo kog, pa cak i Marina i da Miloju da novac koji trazi, vjerujte da se isplati. Naravno, doci ce vrijeme kad ce otici jer zasluzuje i veci klub da vodi, ali nadam se ne ove godine i nadam se ne u Kinu ili Saudijsku Arabiju, vec u neki klub koji bi mu bio stepenica vise u karijeri.

avatar
RealisticChelseaFan
Monday, 29.04.2019
14:04

Dovesti nekog proverenog strucnjaka, a ne ponovo boraniju tipa Ratko Dostanic i slicni. Miloje je zasluzio da ide!

avatar
Miki_Srbin
Monday, 29.04.2019
17:34

Jeste u veci klub ali mi to ne zelim zasluzio je i da ostane brate

avatar
RealisticChelseaFan
Monday, 29.04.2019
18:53

Naravno da bih voleo da ostane, ali ako ode u veci klub nema sta da mu se zameri. U ovoj nasoj ligi je realno presao igricu, ne moze on ovde vise da napreduje kao strucnjak.

avatar
ZubA
Monday, 29.04.2019
13:57

Naravno nista se ne pitam ja, a ni bilo ko ovde. Ali Zvezdi posle Miloja treba trener koji ima uspeha u evropi. Trener koji je uspesan, a ne neko koji poslednji uspeh imao pre jedno 10 godina. Fudbal se i od tad proemnio mnogo.

avatar
saka7903
Monday, 29.04.2019
13:42

"POSEBNA"TRENERSKA BOMBA SE USKORO OČEKUJE NA MARAKANI ILI TI RAJKU MITIĆU,A ZA TU "POSEBNU" BOMBU ĆEMO MORATI DA ZAHVALIMO NAŠEM BIVŠEM KAPITENU DEKIJU STANKOVIĆU.

avatar
Mića86
Monday, 29.04.2019
15:14

značilo bi neka njegova preporuka, verujem u njegov sud

avatar
Zoka1987
Monday, 29.04.2019
21:52
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 29.04.2019
13:31

Lalatovic bre jer od svih tih on sigurno najvise voli Zvezdu.

avatar
Dorotej
Monday, 29.04.2019
16:32

"Dečko 'ajde oladi". Nije važno da li voli Zvezdu. I Pižon je voli pa je proverena nula od trenera. Lalatović nije dovoljno dobar/stručan da bude Zvezdin trener.

avatar
Man united
Monday, 29.04.2019
18:36

Добар је Лалатовић. Само је усијана глава и превише је нестабилан. Али не можеш да кажеш да нема квалитет. Погледај шта је радио са Чуком и Радничким.

avatar
Miki_Srbin
Monday, 29.04.2019
17:35

Lalatovic se dokazao za razliku od tih sto si naveo brt

avatar
Dorotej
Monday, 29.04.2019
16:37

"Dečko ajde 'oladi". Nije bitno da li voli Zvezdu. Pižon je dokazano voli, pa je stvarno slab trener. Možda je bolje da je manje voli. Milojevićev problem je da se na derbijima sa Partizanom uznemiri i te utakmice, za nas Zvezdaše najvažnije, slabo vodi. Lalatović nije kalibar za Zvezdu. Ima daleko boljih trenera, ali Milojević neće nigde, to sam ubeđen. Ine treba da ide. On treba Zvezdu (nije još toliko dobar da trenira neki zapadni klub, a biće) i Zvezda treba njega.