Miloje: "Sutra popodne se šetam sa kucom u Košutnjaku, neću pratiti druge utakmice"

Autor: Pavle Knežević
sreda 25.04.2018.
20:35
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde je na pobedu od titule. Ili na poraz Partizana, ali to ga ne dotiče.

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Crvena zvezda je pobedila Čukarički 3:0 i došla na pobedu od titule. Doduše, trofej će matematički biti osvojen i ako sutra Radnički u Beogradu pobedi Partizan, ali to je nešto što ne zanima Vladana Milojevića.

"Sutra od 18 ću biti u Košutnjaku i šetaću se sa mojom kucom", kratko je odgovorio Milojević na pitanje kakvi su mu planovi za sutra popodne.

Nećete pratiti duel Partizana i Radničkog.

"Neću. Rekao sam već i pre, sve zavisi od nas. Mi se okrećemo Kruševcu, treba nam pobeda tamo i pozivan navijače da dođu na tu utakmicu u što većem broju", rekao je trener Zvezde.

O meču sa Čukaričkim...

"Prvo poluvreme je Čukarički odigrao jako dobro. Nismo odradili kako treba ono što smo se dogovarali. Probali smo na poluvremenu malo da promenimo...i uspelo nam je. Mislim da smo zasluženo pobedili. Čuki i Lali želim da ostvare sve što žele ove sezone. Mi se okrećemo sledećoj utakmici, idemo u Kruševac.

Dolazi polako kraj sezone. Nije jednostavno igrati u ovom ritmu. Malo mi je iznenađujuće da su se igrači žalili da im nije dobro. Da li teško vreme, da li je stigao umor, tek prvo poluvreme apsolutno za zaborav, drugo poluvreme bolje
", rekao je Milojević.

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović detaljno je analizirao utakmicu, ali je i pohvalio svog kolegu.

"Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi i slobodno mogu da kažem, deli ih pobeda do nove titule, i na svemu što je moj kolega uradio za Crvenu zvezdu. Vidi se njegova ruka, Zvezdi želim sve najbolje. Prvo poluvreme je bilo jako dobro što se tiče taktičkog dela, zatvorili smo sve prilaze golu. Prvo poluvreme kako sam želeo, možda je nedostajao završni pas Uvusua.

Drugo poluvreme iz kontre primili gol, onda dobijamo crveni karton, a posle toga - kad Zvezda vodi i ima igrača više, teško da bilo ko može da dominira. Mojim igračima čestitke za prvih 55-60 minuta. Nama prvenstvo tek počinje, imali smo tri jako teške utakmice. Protiv Radničkog znate kako je bilo, protiv Partizana smo primili gol iz znate kakve pozicije Ožegovića. Sada igramo protiv Spartaka i nadam se da će Čukarički od sledećeg kola da počne da pobeđuje
", rekao je Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Coa Legenda
Friday, 27.04.2018
18:41

Kakav gospodin je ovaj Milojevic. Mi u Partizanu od Stanoja (mada po mom ukusu Jokana) nismo videli normalnog trenera. Ovakav COVEK a ne samo trener je potreban srpskom fudbalu... A ne raznorazni Lalati,Tomici,Nikolici i ostalidivljaci koji ce da se ritaju kraj aut linije i majmunisu... Naravno nama Djukic izlgeda mozda gospodski ali se vidi da je ipak samo mlitavo govedo :D

avatar
Thursday, 26.04.2018
09:23

Miloje treba da bude u budućnosti i selektor Srbije!Takav nam treba!Voleo bi da tako igra i reprezentacija u budućnosti.Ova generacija Zvezde možda nema mnogo tehnički potkovanih igrača,ali sa Milojem igraju neverovatno disciplinovano i bore se za svaku loptu.To se videlo u svakoj evropskoj utakmici i skoro svakoj utakmici u domaćoj ligi.

avatar
Fiqlini
Wednesday, 25.04.2018
21:29

grobar sam al covek u pravu neka uziva u onom stobje uradeo a ne ko ovi nasi nesposodnjakovici

avatar
jv
Wednesday, 25.04.2018
21:26

Covek u pravom smislu te reci. Miloje je kljuc naseg uspeha, trebamo mu dati sta god pozeli.

avatar
Debeljko sa Čukarice
Wednesday, 25.04.2018
20:48

Miloje neprevazidjen Gospodin srpskog fudbal kao i Lalat Zvezdas u krvi.

avatar
svojnasvome
Thursday, 26.04.2018
07:28
avatar
Debeljko sa Čukarice
Saturday, 28.04.2018
18:32

Zvezda se voli

avatar
Manager
Wednesday, 25.04.2018
20:47

Koliko gotivim ovog coveka, navijam za Partizan, ali je lik strasan!