Miloje stoji iza svake odluke: "Videćete reakciju posle Totenhema"

Autor: Beta Beta
petak 25.10.2019.
15:51
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da se njegov tim oporavio od utakmice protiv Totenhema i istakao da će se pozitivna reakcija videti na predstojećem meču protiv Radnika.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

"Teško je, naporan je ritam, ali mi smo profesionalci. Mislim da smo se oporavili od utakmice protiv Totenhema i da će se naša pozitivna reakcija videti na sutrašnjem meču (protiv Radnika)", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Zvezde izgubili su u utorak u Londonu od Totenhema sa 5:0 u Ligi šampiona, a već sutra gostuju Radniku u meču 13. kola Super lige Srbije.

"Svaki poraz treba da nas učini jačim. Igranje Lige šampiona protiv velikih ekipa je benefit, zalog za budućnost i za ono gde želimo da budemo. U ovom trenutku igramo protiv timova koji imaju nešto čemu mi težimo. Na nivou najelitnijeg evropskog takmičenja, greške se kažnjavaju. Imamo iskustvo od prošle godine i treba nam što više ovakvih utakmica", rekao je Milojević.

Na konstataciju medija da je promenio stil igre i odlučio da visokim presingom napadne Totenhem, Milojević se delimično složio.

"Stojim iza svake odluke koju donesem. Svako ima pravo na mišljenje, a na meni je da vredno radim i da budem odgovoran za ono kako Crvena zvezda izgleda na terenu. Odigrali smo utakmicu, izgubili i to je sada iza nas. Porazi su sastavni deo igre, a ko smatra drugačije, nikada se nije bavio sportom. Niko ne može da garantuje pobedu u svakoj utakmici", rekao je Milojević.

"Postoje susreti koji ne ispadnu onako kako ste vi zamislili, ali poraz mora da nas učini jačima. Igrali smo korektno, imali dosta šuteva u okvir gola, ali je rezultat izostao. Nekada se desi da nemamo mnogo udarac u okvir gola, ali uspemo da ostvarimo pozitivan rezultat. Sve u svemu, utisci se sabiraju na kraju sezone", naveo je on.

On se osvrnuo i na strance koji su tokom leta pristigli u klub i naveo da je činjenica da se još nisu adaptirali na pravi način.

"Mi očekujemo da sve bude onako kako smo zamislili, ali ovo nije video igrica. Treba biti strpljiv sa njima. Lično verujem u njih i siguran sam da će pokazati kvalitet", rekao je Milojević.

On je dodao i da situacija sa zdravstvenim stanjem Boaćija ide u pozitivnom smeru.

Govoreći o predstojećem meču, on je kazao da Radnik iz kola u kolo igra sve bolje.

"Igrali su dobro i na početku sezone, ali nisu imali rezultat. Dolazak mog kolege Vanića je pozitivno uticao na Radnik. Pobedili su TSC koji je hit ovogodišnjeg prvenstva. Radnik je ekipa koja igra dobro na svom terenu, a Surdulica je grad koji živi za fudbal, tako da očekujem veoma dobru atmosferu na tribinama. Naravno, očekujem da budemo na nivou i da pružimo kvalitetnu partiju. Ponoviću da je prvenstvo naš prioritet", rekao je Milojević.

Utakmica Radnik - Crvena zvezda igra se sutra od 15.30.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 26.10.2019
11:25

Neki kroz svoju fudbalsku istoriju slave evropske poraze, a mi evropske pobede i trofeje sampiona Evrope i sveta.

avatar
Nenad Van Sebe
Saturday, 26.10.2019
06:49

Sad će reakcija sudije u Ping Pong ligi.. Nema šta da se znojite.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 26.10.2019
14:34

A da li znas da su u dosadasnjem toku prvenstva te sudije, kako ti kazes, u Ping Pong ligi, najvise gresili u korist partizana, ali samo nastavi da trolujes na vestima o Zvezdi jer mnogo si nam talican.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 25.10.2019
18:36

Evo videćete sad kad razbijemo našu filijalu s 5:0, dobro možda 5:1 hahaha

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 26.10.2019
11:27

Sigurno je da cemo videti jer ti si nam mnogo talican, a svome klubu tragican sa svojim trolovanjem i sirenjem partizanskih lazi, patoloske mrznje, zlobe, zavisti i ljubomore na svakoj vesti o Zvezdi, zato samo nastavi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 25.10.2019
17:08

Dali im 5, realno mogli su lagano bar još 5, a Supermiloja kaže da je izostao rezultat i da ćemo videti protiv jednog od braće Tončev koji nikad ni bod nije uzeo 5-okraki.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 25.10.2019
16:57

Neki se posle poraza od nikad slabijeg Manchestera raduju vise, nego mi posle pobede protiv evropskog Sampiona Liverpula.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 25.10.2019
16:24

Miloje samo napred i dominiraj Srbiju i srpsku dijasporu fasciniraj.