Miloje skroman, kao i uvek, ovo je nagrada svih u Zvezdi!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 17.12.2018.
15:32
Izvor: Beta

Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Milojević rekao je danas da će tek postati svestan ovogodišnjih uspeha i istakao da njegova ekipa ima obavezu da to ponovi, ali i napravi još više naredne.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Milojević rekao je danas da će tek postati svestan ovogodišnjih uspeha i istakao da njegova ekipa ima obavezu da to ponovi, ali i napravi još više naredne.

"Možda još nismo svesni šta smo napravili. Budućnost je kratkovida. Kako vreme bude odmicalo, tek ćemo postati svesni. Imamo jako veliku obavezu da ponovimo ovo i sledeće godine, i zašto da ne napravimo još veći uspeh nego sad", rekao je Milojević na dodeli Zlatne lopte Fudbalskog saveza Srbije.

Zvezda je ove godine osvojila titulu šampiona Srbije i potom igrala grupnu fazu Lige šampiona.

Milojević je istakao da je vera najvažnija stvar.

"Posebno me raduje to što su igrači imali veliku želju da ostvare san, koji je čekan toliko godina. Drago mi je što smo uspeli. Pokazali smo da kada verujete, radite i kada ste vredni, možete mnogo toga da napravite. Velika energija", kazao je Milojević.

Trener Zvezde je drugu godinu uzastopno dobio nagradu za najboljeg trenera Srbije.

"Mnogo mi znači jer smo svi davali sve od sebe. Moram da zahvalim igračima i stručnom štabu, ljudima u klubu. Danonoćno smo radili. Ovo je potvrda zajedničkog rada", kazao je Milojević.

"Prošle godine smo rekli da želimo da napravimo više, pa su mnogi pitali šta to više možemo da napravimo. Uvek možete mnogo toga. Svako priznanje je obaveza više. Ono daje podstrek da se trudite da date sve od sebe da budete bolji u nastupajućoj godini", dodao je.

Nije želeo da posebno istakne utakmicu koja mu je najdraža ove godine, ali je pomenuo duel u Salcburgu u kom je Zvezda obezbedila plasman u Ligu šampiona.

"Utakmicu dobijete, izgubite, igrate nerešeno. Stvar je kada probudite emocije. Ta energija u Salcburgu... Ulaz u Ligu šampiona je bio fenomenalan. Mnogo malih stvari me čini srećnim. Svaki uspeh mi je drag. Volim da su ljudi oko mene srećni, da se raduju, i ja sam najsrećniji kada su oni srećni", rekao je Milojević.

Kada je reč o planovima, Milojević je naveo da želi da Zvezda bude bolja.

"Probaćemo da budemo bolji nego što smo bili prethodne godine. Tako treba u životu da funkionišemo, da naredni dan budemo bolji nego prethodnog. Tako je u životu, tako je i u fudbalu. Nemamo prevelika očekivanja. Treba samo da verujemo, a da bismo to ostvarili moramo puno da radimo, to je recept", kazao je Milojević.

Zvezda je u grupnoj fazi Lige šampiona osvojila četiri boda u konkurenciji Pari Sen Žermena, Liverpula i Napolija.

Crveno-beli u srpskom prvenstvu posle 21 kola ubedljivo zauzimaju prvo mesto, sa 12 bodova više od drugoplasiranog Radničkog, a 15 od Partizana koji je treći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DekiStankovic5
Monday, 17.12.2018
18:16

Sta ste dali onom ljigi Bjekovic da nam urucuje nagradu,sto dalje od njega,znamo svi ko je on.Bravo Miloje majstore,zasluzio si!!!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 17.12.2018
17:02

Miloje je veliki trener i jos veci Gospodin.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 17.12.2018
16:41

A sudijama da se zahvalis? Koju rec za sudijsku komisiju jer je imala mnogo razumevanja za vas? Ccc...