Miloje se uzda u iskustvo i kvalitet, priželjkuje praznik fudbala

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 26.08.2019.
13:40
Izvor: Sportske.net

Svestan je trener Zvezde svega što nosi sutrašnji meč, ali ekipa se priprema kao za svaku drugu utakmicu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Svestan je Vladan Milojević kompletnog značaja, pritiska i ambijenta pred revanš sa Jang bojsom, ali se uzda u iskustvo i kvalitet Crvene zvezde, a priželjkuje praznik fudbala.

"O važnosti i značaju utakmice ne bi trebalo da pričam. Igramo protiv protivnika koji je ozbiljan i dobar u svim segmentima, zaslužuju respekt u svemu. Odigrali smo prvo poluvreme u Švajcarskoj. Rekao sam da je ovo drugo poluvreme koje će se igrati kod nas. Drago mi je da će stadion da bude ispunjen do poslednjeg mesta.

Mi ćemo se truditi i spremali smo se za ovu utakmicu kao što smo se spremali za sve ostale. Naravno da postoji pritisak, ali ako hoćete da budete na ovom nivou, morate da nosite pritisak. Spremićemo se dobro, od igrača ćemo tražiti da odigramo kako znamo i da to bude praznik fudbala i sporta uopšte. Svi ćemo uživati u tim utakmicama
", rekao je Milojević.

Prvi meč završen je 2:2, što je odličan rezultat. Tako očigledno misli i publika, jer je stadion rasprodat za manje od 24 sata, a karte su postale jako retke i jako vredne.

"Što se tiče pritiska i ambijenta pred utakmicu, to je sasvim normalno. Mi to gledamo na drugačiji način. Mi se nećemo spremati na drugačiji način. Ne gledamo koja je utakmica koliko važna, na nama je da igrači budu koncentrisani i spremni za utakmicu. Što se tiče tenzija, to je normalno i oni to moraju da nose", rekao je Milojević.

Zvezda je imala slobodan vikend, a trener je zahvalan Fudbalskom savezu Srbije što je klubu izašla u susret, a koliko će timu značiti iskustvo igranja odlučujućih utakmica iz prošle i pretprošle sezone?

"U svakoj evropskoj utakmici koju odigrate stičete novo samopouzdanje, ali ne postoji nijedna ista utakmica. Ne postoji ni to da li nam je ovo prva utakmica, svaka je za sebe, ali nadam se da imamo više iskustva nego što smo imali pre. U svakom slučaju, imam veliko poverenje u svoje igrače, svi oni su igrali ovakve utakmice i nadam se da nećemo imati nikakvih problema", rekao je trener.

Milojević je do sada vodio Zvezdu u 11 utakmica na stadionu "Rajko Mitić" i nema nijedan poraz - osam pobeda, tri remija. Impresivan podatak, koji, međutim, ne dotiče trenera.

"To je statistika, a znate šta ja mislim o tome. Ne bavim ste statiskom, interesuje me samo sutrašnja utakmica. Ovo je samo statistika i ništa više", rekao je Milojević.

Utakmica Crvena zvezda - Jang bojs počinje sutra u 21 sat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Monday, 26.08.2019
15:12

Cek cek, je l' nas to UEFA nije izbacila iz takmicenja ?? Kaj je pa desilo grobari ?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 26.08.2019
15:09

Napred Zvezdo, napred Svetinjo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore, sa nama se moze sve u sred Marakane prepune.

avatar
Südkurve München
Monday, 26.08.2019
13:52

Vladan, kao i za svaku utakmicu, Milojevic