Miloje se ne opterećuje razlikom, emotivan oproštaj od Boaćija

Autor: Pavle Knežević
petak 02.03.2018.
11:53
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde pred Voždovac kaže da je utakmica niti lakša niti teža nego prethodne. Ne dozvoljava da razlika utiče na tim, a imao je birane reči o Ričmondu Boaćiju.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Svi klubovi u Srbiji imali su neplamiranih sedam dana pauze, a Crvena zvezda nastavlja Super ligu utakmicom protiv Voždovca, za koju Vladan Milojević kaže da nije ništa lakša, niti teža od svih dosadašnjih.

"Imali smo sedam dana puze zbog ružnog vremena. Utakmica će biti ništa lakša i ništa teža nego sve ostale utakmice koje igramo. Dolazi nam ekipa iz vrha tabele, a sada smo posle Spartaka u seriji utakmica sa ekipama koji će nam biti protivnici u plej-ofu.

Voždovac ima pečat od prošle godine, mlada, poletna ekipa, koja je znala da napravi mnogo problema Crvenoj zvezdi, pogotovo prošle godine. Znamo sve šta se dešavalo 'na krovu' i posle toga. To je ekipa koja želi da igra fudbal. Opet, ekipa koja ima dosta mladih igrača, dobar klub. Utakmica neće biti ni malo laka, kao ni jedna do sada
", rekao je Milojević novinarima u Beogradu.

Dobra vest za crveno-bele jeste što nema povređenih igrača u timu, a trener je rekao da će sutra odlučiti ko će na teren. Zvezda sada ulazi u raspored u kome će igrati i vikendom i sredinom sedmice, što će uticati na sastav.

Tema koju novinari stalno potenciraju, a na koju Milojević ima skoro isti odgovor jeste prednost na vrhu tabele. Ona od prošle nedelje iznosi 11 bodova.

"Ne utiče to na nas. Ne možemo da pravimo kalkulacije, jednostavno u ovom trenutku hoćemo da budemo to što jesmo, da radimo ono što treba da radimo. To nije fraza, možete da rastete iz utakmice u utakmicu. Rekao sam igračima pred početak prvenstva da krećemo od nule.

Ne smete da se vodite time i da razmišljate o tome, jer, realno, možda jeste to sada, ali posle deljenja bodova nije to baš tako. Nismo opterećeni time, više razmišljamo kako ćemo mi da igramo i kako ćemo mi da izgledamo na utakmici
", rekao je Milojević.

Ekipu je ove nedelje napustio Ričmond Boaći, koji je otišao u Kinu. Trener je imao samo lepe reči o tom napadaču.

"Boaći je stvarno mnogo toga dao Crvenoj zvezdi. Ušao je u srca svih navijača Zvezde i svih u klubu. To su lepe stvari. Veliki profesionalac, džentlmen u svakom pogledu, što mu se vratilo na najbolji način. Možda o tome nismo pričali u prošlosti, ali koliko god da ste igrač i profesionalac, malo je bio opterećen oko transfera u poslednje vreme.

Juče smo pričali, pokazala se ta velika ljubav. Došao je da se pozdravi sa igračima. Najlepše je kad ostavite trag u Zvezdi. On jeste ostavio traga, Zvezda je njegova druga kuća, mi ćemo ga uvek nositi u srcima, ali život ide dalje. Njemu želim mnogo zdravlja, a  mi se okrećemo ka budućnosti. Naći ćemo i moraćemo da nađemo rešenje na igru bez Ričmonda
", rekao je Milojević.

Utakmica Crvena zvezda-Voždovac igra se sutra od 16.30 na stadionu "Rajko Mitić". Klub je zbog rođendana omogućio besplatan ulaz svakom ko dođe sa Zvezdinim šalom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Saturday, 03.03.2018
01:50

Sve najbolje Boaci, nadam se da ces pokazati klasu tek u Kini i otici negde u ligu petice gde ti je i mesto. Miloje guraj Jovelju da igra sto vise...

avatar
Piksi G0L iz kornera
Friday, 02.03.2018
15:04

Sa ovakvim covekom i velikim Gospodinom na klupi Zvezda ne mora da brine za svoju buducnost.

avatar
Al(a)din
Friday, 02.03.2018
14:49