Miloje prepušta ulogu favorita svim protivnicima, a šta je rekao pred Bajern?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 17.09.2019.
19:35
Izvor: Sportske.net

Vladan Milojević rasterećen.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Sutra od 21 čas Crvena zvezda igra prvi meč ove sezone u Ligi šampiona, a protivnik teško da je mogao da bude teži - Bajern iz Minhena.

"Nisam davao povod da mislite da se nečega plašim. Fudbal je igra od 90 minuta, posle toga život teće dalje. Bajern je fenomenalna ekipa, sa prevelikom istorijom na svetskom nivou. Mi ćemo da damo poslednji atom snage, a o svemu ostalom možemo da pričamo posle utakmice", rekao je Vladan Milojević na konferenciji za novinare pred utakmicu prvog kola.

Ponovo ističe da je cilj ispunjen ulaskom u Ligu šampiona.

"Sigurno da smo jako srećni i zadovojni ostvarenjem cilja i ulaskom u Ligu šampiona. Mi smo ekipa koja je od početka kvalifikacija radila ne bi li došla u Ligu šampiona. To je nešto najlepše što moćete da doživite i kao trener i kao klub", ističe on.

"Imam respekt prema svim ekipama, sve ostale ekipe su jako dobre. Mi treba da izađemo, odigramo, damo sve od sebe. Igramo protiv renomiranog protivnika, pretedenta na trofej ove sezone. Prepuštam ulogu favorita svim ekipama u grupi. Izaći ćemo i dati maksimim i videti koliko je dovoljno za povoljan rezultat", rekao je Milojević.

Zdravstveno stanje igrača?

"Osim Rodića za čiju povredu smo mislili da nije velika, a ispostavilo se da rezultati nisu bili sjajni, svi ostali igrači su spremni. Svaki igrač zaslužuje da se nađe u prvih 11, a videćemo za koga ću se odlučiti
", rekao je on.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke