Miloje pozvao na "zagrevanje" pred bitan deo sezone!

Autor: Pavle Knežević
petak 13.09.2019.
13:22
Izvor: Sportske.net

Vladan Milojević očekuje sutra lepu fudbalsku predstavu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je dobro iskoristila reprezentativnu pauzu, odmorila se i svi igrači su joj se vratili, a Vladan Milojević će sutra odlučiti da li će odmarati neke igrače za Ligu šampiona i u kom sastavu će tim nastupiti protiv Inđije.

"Bila nam je potrebna pauza i iskoristili smo je na najbolji mogući način. Bilo mi je bitno da sam na jučerašnjem treningu video skoro sve igrače da su se vratili i da su u trenažnom procesu. Što se tiče povređenih, videćemo za Inđiju, ali mislim da ću od nedelje imati sve igrače na raspolaganju", rekao je Miloje.

Ima malo istine u onome što smo čitali jutros, a to je da je Gobeljić imao problema.

"Jedini mali problem je sa Gobeljićem, ali nije toliko veliki i mislim da će nas medicnski tim da je sanira vrlo brzo. Igrači koji su bili ovde su imali vremena da se odmore i psihički i fizički. Dobro smo trenirali i radili i negde smo spremni po periodima do sledeće pauze, imamo mnogo jakih utakmica, počinju obaveze u Evropi. Trebaće nam svaki igrač, jer ćemo igrati na svaka tri-četiri dana", rekao je Milojević.

Najveći problem sa reprezentativcima su Degenek i Borjan, predstavljaju Australiju i Kanadu, ali je trener rekao da su oni već adaptirani i da im vremenske zone i duga putovanja ne predstavljaju problem.

"Meni je bitno da sam pričao sa svim igračima i svi žele da igraju. To pokazuje njihov profesionalizam", objasnio je on.

Što se tiče protivnika...

"Inđija je prošle godine pokazala da je ekipa sa dobrim kontinuitetom i igrom da je zasluženo ušla u Super ligu. Moj kolega trener Srđan Blagojević ima dosta dobar kontinuitet, specifična ekipa, koja ide na rezultat i ima igru. Čeka nas dobra utakmica, pozivam navijače da dođu u što većem broju da se polako zagrevamo za ono što nas čeka u narednom periodu", rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 13.09.2019
17:18

Miloje dobro zna sta radi i vec sad moze sampanjac za 31. titulu da hladi.