Miloje posle svega zadovoljan: :"Najlakše je bilo izaći i igrati"

Autor: Pavle Knežević
nedelja 16.12.2018.
22:02
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde o ispunjenom cilju i pravim herojima večerašnjeg duela.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan posle pobede nad Čukaričkim i ocenio je da je njegov tim na taj način lepo završio 2018. godinu, ali je istakao ko su pravi heroji posle trijumfa od 2:1.

"Čestitao bih igračima oba tima na borbi i danas se videlo da smo mogli i po ovakvim uslovima šta da vidimo. Da su uslovi bili bolji i kvalitet bi bio na višem nivou. Došli smo na Brdo da probamo da dobijemo utakmicu i tako rešimo 2018. godinu. Posle promašenog drugog penala ušli smo u nervozu jer smo znali da je Čukarički dobra i iskusna ekipa i znali smo da može da bude nezgodno na kraju.

Mislim da smo zaokružili na najbolji mogući način ovu godinu. Posebno bih pohvalio i što smo mogli da vidimo dosta mladih igrača u ekipi Čukaričkog, to je veliko blago i bravo Simi, a oni mogu da budu presrećni što imaju takvog trenera.

Podvukao bih da bih hteo da čestitam svim dobrim ljudima koji su radili danonoćno na ovom terenu, pratili smo situaciju stalno. Najlakše je bilo da se izađe i da se odigra utakmica. Veliko bravo za sve ljude koji su došli i pomogli. Odajem im priznanje od sveg srca
", rekao je trener.

Novinari su primetili da je prvo poluvreme bilo dobro i jedno od boljih Zvezdinih u polusezoni, sa čime se Milojević složio.

"Slažem se sa vama. Uvek su najgore utakmice koje treba da odigrate pred kraj, zato što znam da dolazi do pražnjenja i zasićenja. Najbitnije je bilo da se niko ne povredi, jako su bili teški uslovi, ali koliko god da su teški, bilo je teže čistiti teren. Mi smo probali da se prilagodimo što pre.

Imali smo i Vujadina, koji je odigrao prvu utakmicu od Liverpula, i Boaćija, plašio sam se u kakvom će stanju da budu. Pokazali su da su profesionalci i da žele da igraju. Mislim da smo imali dosta dobru polusezonu i dobru 2018. godinu
", rekao je Milojević.

Trener Čukaričkog Simo Krunić nije bio nezadovoljan.

"Čestitao bih obema ekipama, nije bilo lako igrati po ovakvom terenu. Bila je teška utakmica, najvažnije je da se završila bez povreda. Čestitam Zvezdi na svemu što su uradili ove sezone. Moja ekipa je probala i sa 10 igrača da ugrozi protivnika. Bilo je teško, jeste bio i težak teren, ali nas je dosta poremetilo isključenje igrača. Bilo je teže, ali su momci dali svoj maksimum i čestitam im na svemu što su pokazali u jesenjem delu prvenstva", rekao je Krunić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Duduk
Monday, 17.12.2018
11:19

Zadrzati ekipu a ne prodavati po svaku cenu. I dovesti jedno bombasticno pojacanje gde najvise skripi i to je to

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 16.12.2018
23:51

Miloju čestitam na stručnosti i uloženom trudu .Zvezdi čestitam na umeću i znanju dosta u fudbalu i čestitam na svim ovogodišnjim uspesima.Želim vam svima sreću i radost, iedno dva ali odlična pojačanja.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 17.12.2018
16:33

A za sudije nista, nikakva poruka?