Miloje poručio igračima: "Napravite nešto veliko za srpski fudbal!"

Autor: Ivan Cvetković
utorak 10.12.2019.
18:08
Izvor: Sportske.net

Strateg "crveno-belih" se nada dobroj partiji svoje ekipe u Pireju.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Crvena zvezda će sutra od 21 sat odigrati ključnu utakmicu u Ligi šampiona protiv Olimpijakosa u Grčkoj.

Ukoliko ostanu neporaženi, "crveno-beli" će se plasirati u nokaut rundu Lige Evrope, a trener srpskog tima Vladan Milojević istakao je da očekuje od igrača mnogo bolju igru nego u nekim prethodnim mečevima.

"Kada pričamo o velikim utakmicama, uvek su to utakmice sa velikim ulogom. Moja filozofija je da su sve utakmice jako velike i posebne i bitne. Došli smo do poslednje utakmice u grupnoj fazi Lige šampiona, igramo za prolazak u Evropu. Bilo bi sjajno za Zvezdu i srpski fudbal pogotovo ako se uzme da smo ekipa koja igra već šest meseci non stop. Ne znam da li su bile bitne utakmice u julu ili avgustu, došli smo do nečega gde imamo šansu da odigramo i da napravimo nešto opet jako veliko za klub i navijače i za srpski fudbal. U ovom formatu ne znam da li je to iko uspeo da uradi. Tražiću od igrača da budu ono što jesu jer u prethodnim mečevima nisu pokazali šta mogu", istakao je Milojević na konferenciji za medije, a nakon toga je pohvalio ekipu Olimpijakosa.

"Generalno je jak tim, jedan od igrača koji je odličan ali nije sada tu zbog povrede je Fortunis. Ima puno odličnih igrača, Valbuena, Podense, ima ih jako puno koji se izdvajaju. Olimpijakos igra savremen fudbal, igra timski što nije bio slučaj ranije", rekao je na grčkom trener Crvene zvezde koji je potom otkrio da je Boaći spreman da igra, ali još uvek se ne zna koliko.

U centru pažnje bio je i kapiten Crvene zvezde Marko Marin koji je pre beogradskog tima nastupao upravo za Olimpijakos.

"Mislim da svi znaju kakva je ovde atmosfera. Imaće mnogo dobru podršku sa tribina, stvaraju atmosferu koja tera ekipu da igra ofanzivno, pomaže Olimpijakos. Zato smo se spremili dobro i ubeđen sam da će biti dobra partija", istakao je nekadašnji reprezentativac Nemačke.

"Mislim da nemam veći motiv zbog toga što igram protiv Olimpijakosa, pobedom ćemo igrati Evropu i na proleće i to je najveća motivacija svima. Lep je osećaj da se vratim ovde gde sam imao velike pobede. Ali sutra ću dati sve od sebe za Zvezdu i da Zvezda napravi veliki korak u istoriji. Lepo je vratiti se i videti stare prijatelje, ali pričaću sa njima posle utakmice", kazao je Marin.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 11.12.2019
10:41

Gospodski, odnpsno Zvezdaski.

avatar
skoneee????
Tuesday, 10.12.2019
21:11

Ooo jooj . . Gledajte molim vas da ne primite vise od tri komada za nas fudbal a gde ga vi predstavljate i to je neki napredak

avatar
Busi_Zvezdu
Wednesday, 11.12.2019
09:26

Mozda bude po tradiciji kakvu ove sezone ima Zvezdica.. pritisni peticu i zapocni igricu :D

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 11.12.2019
10:42

Tvoj klub igra protiv Astane, bilo bi lepo da njmu posvetis paznju, a ne nasoj Zvezdi.