Miloje podseća da nije kraj sezone, a javnosti poručio "da ne treba da brine" kad je u pitanju njegov status

Autor: Pavle Knežević
petak 17.05.2019.
14:30
Izvor: Sportske.net

Bilo je više reči o kupu i trenerovom statusu u Zvezdi, ali svi su pozvani na proslavu.

Beta/Dragan Karadarević/Ds
Beta/Dragan Karadarević/Ds

Povezane vesti

Fudbalska Super liga se završava u nedelju. Crvena zvezda je odbranila pehar, a u poslednjem kolu će ga proslaviti pred svojim navijačima. Ceremonija počinje sat vremena pre početka utakmice sa Napretkom, a Vladan Milojević ipak želi da izbegne opuštanje.

"Došli smo do kraja takmičarske sezone. Ja bih pozvao navijače da dođu da pozdrave ovu ekipu, mislim da su dosta dobrih stvari uradili ove godine, stvarno možemo da budemo ponosni na njih. Mi ćemo gledati da utakmica takmičarski bude maksimalna.

Napredak je dobra ekipa i igra rasterećeno. Niko nema rezultatski imperativ, ali mi ćemo se spremiti kao da je takmičarska utakmica, jer mislim da je jako važna. Uz ovo slavlje, navijači treba da proslave na svoj način, zajedno sa igračima. Očekujem da sve to protekne kako treba
", rekao je Milojević.

Posle revanša polufinala Kupa protiv Mladosti u Lučanima rekli ste da niste zadovoljni. Da li su se igrači zadovoljili, da li je došlo do premora...?

"Istina je da kad igrate sa Lučanima posle utakmice u kojoj ste matematički uzeli titulu dođe do opuštanja, koliko god da smo razgovarali. Nedostatak takmičarskog motiva – mi moramo da imamo tu automotivaciju, ali ako ispunimo sve ciljeve koje smo zacrtali, mi onda stanemo. Ali, znam, takvi smo mi.

Mi volimo, mi smo veseljaci, 'džaba sve ako se to ne proslavi'. To jeste moja velika zamerka, ali i pre ovoga mi je bilo drago da igramo finale sa Partizanom ili Radničkim, oba velika protivnika, tako da imamo motiv da se dignemo i pokažemo da jesmo to što jesmo. Jedva čekamo tu utakmicu
", rekao je Milojević.

Hoćete li odmarati neke igrače za finale?

"Još o tome nisam razmišljao, imamo i sutra trening, tako da ćemo da vidimo, raduje me da su svi igrači okej, a odluku ćemo doneti posle treninga. Babić ima kartone, a za Boaćija ne znam, videćemo kakva je situacija, treba biti pažljiv i dobro razmisliti. I ova pauza nije baš toliko dugačka. Videćemo, donećemo odluku, ipak je bio dugo bio van terena. Svaki organizam je drugačiji, ali mislim da ćemo doneti najbolju odluku", rekao je Milojević.

Finale je pomereno za Beograd i to u vašu kuću, koliko vam to znači?

"Koliko su to prednosti, koliko nisu...Nemam nešto da vam kažem sad. Ja sam i posle utakmice u Lučanima rekao tad rekao da su u pitanju dobre ekipe. Svejedno, ovo je draž zato što je Partizan, igra se za trofej na kraju sezone, jedna utakmica. Mislim da su oba terena dobra, to je preduslov da bude dobra igra. Sad, da li će biti dobra, videćemo", rekao je Milojević.

Neizbežno pitanje: da li ćemo vas od juna viđati ovde u istoj ulozi?

"Javnost ne treba da brine. Imaćemo razgovore. Stalno se vodi neka saga, a ja ne volim da budem protagonista ni u čemu. Treba sesti, razgovarati o svemu, bićete obavešteni. Hajde da ostavimo to", kratko kaže Miloje.

Utakmica se igra u nedelju od 19 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 17.05.2019
18:35

Милоје остани.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 17.05.2019
17:37

Srpska javnost ne treba da brine za Zvezdu nema zime tripla kruna nam ne gine.