Miloje otkrio šta mu je najdraže posle nove Zvezdine pobede!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.02.2019.
18:13
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezda i na pripremama izgleda moćno, šta će tek biti kad počne drugi deo sezone?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije ređa ubedljive pobede na pripremama u Beleku, a danas je pred ekipom Vladana Milojevića oružje položio i bugarski šampion Ludogorec.

Zvezda je današnji meč dobila sa 3:1, pa posle svega viđenog trener Milojević ima dosta razloga za zadovoljstvo. Ipak, jedan detalj je posebno izdvojio.

''Već sam govorio da rezultat nije najvažniji, ali svakako da prija kada pobedite. Znamo našu istoriju sa Ludogorecom, ovo može da bude neki naš revanš.

Šalu na stranu, ovo je bila utakmica protiv ozbiljnog, odličnog protivnika tako da sam zadovoljan onim što smo pokazali na terenu.

U velikoj meri sam zadovoljan kako igrači sprovode u delo ono što uvežbavamo na treninzima. Sve ono što radimo se vidi i u našoj igri na utakmicama. Posebno mi je drago što vidimo da se novajlije uklapaju u naš sistem igre.

Nema tu mnogo filozofije, treba analizirati utakmice, videti koji su dobri delovi igre, dodatno ih poboljšati, kao i šta treba  ispraviti. To je cela mudrost fudbala'', istakao je Milojević.

Potom je nastavio sa pohvalama svojim igračima, prezadovoljan je ne samo njihovim igrama, već i ponašanjem i profesionalnim pristupom obavezama tokom priprema.

''Na Kipru smo odradilo bazični deo priprema, imali smo odlične uslove da se spremimo na najbolji mogući način. Svi treninzi su bili koncipirani na sticanje fizičke pripreme. I pre odlaska na Kipar, samim rezultatima koje su naši fudbaleri ostvarili na testiranju bili su odlični.

Oni faktički nisu ni imali odmor, odigrali smo 37 utakmica u jesenjem delu polusezone. Pokazali su moji igrači da su pravi profesionalci, sprovodili su program koji su dobili od kondicionog tima i pre nego što smo se okupili. Utakmicama na pripremama pristupaju kao da su prvenstvene'', zaključio je Milojević.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke