Miloje otkrio šta je njegov najveći poraz posle svega! Ostavka? ''Ih, kakvi smo...''

Autor: Beta Beta
petak 29.11.2019.
14:18
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njegovi fudbaleri nemaju strast koju su imali ranije, a koja je potrebna, i da će probati da je vrati, a naveo je da se nada da se neće ponoviti neke stvari koje su se dešavale na utakmici protiv Baj

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda je u utorak uveče izgubila sa 6:0 u Beogradu od Bajern Minhena u Ligi šampiona.

"Nemamo tu strast, ona nam je potrebna i probaćemo da je vratimo. Opet, igrači su ti koji su nam ovo doneli i njima je najteže. Imaju moju podršku. Svima nam je teško pao (poraz od Bajerna). Ne bežimo od odgovornosti. Neka ostane izmedju nas šta smo pričali posle takvog poraza. Fudbal se igra iz strasti. Ne morate da budete toliko tehnički potkovani, koliko strasti morate da imate. Nismo imali energiju. Igramo protiv veoma ozbiljnih ekipa. Treba da izadješ i igraš. Isto treba da bude i na treningu i u prvenstvu i protiv Bajerna", rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Beogradski klub može do plasmana u drugu fazu Lige Evropa ako ne izgubi od Olimpijakosa u Pireju u poslednjem kolu.

Milojević je upitan šta je bio ključni problem i da li su ga igrači razočarali protiv nemačkog kluba.

"Da je bilo 3:0, sve bi bilo super? Ih, kakvi smo...

Ne mogu da budem zadovoljan. Samo jedno zameram igračima, a to je što apsolutno mogu bolje. Tu nema dileme. To sam im rekao i pre utakmice. Strah od odgovonosti... Morate da shvatite da je teško jer vrlo lako dolazite na stub srama. Oni su mnogo mladi da bi to nosili. Ima nekog ko to nosi, a ima nekog koga to uopšte ne interesuje.

Imamo problem, trebalo bi da budemo mnogo više odgovoniji na samoj utakmici. To je jedino što im zameram. Kada imate strah, vežu vam se noge. Tvrda ti je noga, ne vidiš, čekaš u petom minutu da se završi utakmica.

To je moj najveći poraz što ih nisam dobio, da igraju muški, kakav god bude bio poraz. Nadam se da se neće ponoviti, bilo bi ružno da se ponovi i nema potrebe za tim", odgovorio je Vladan Milojević.

Milojević je kazao da Zvezda očigledno ima problem sa brojem stranaca i da je najbitnije da se polusezona "izgura na najbolji mogući način", a potom sledi pauza i analiza tokom koje će se "videti šta i kako dalje".

Istakao je da mu je drago što ima podršku uprave.

"Jako sam ponosan što sam došao u Crvenu zvezdu. Došao sam i mogu da odem kad god mi se bude reklo. Nemam taj problem. Uvek imam podršku uprave i hvala joj za to. Nisam se kitio, niti ću bilo kakvim uspehom. Šta god da bude i kad god, da li sutra, za mesec dana, godinu ili pet, drago mi je što sam deo istorije, od prve pobede koju sam napravio, a to je bilo protiv Florijane.

Ne interesuju me komentari, nisam iz te priče. Nastaviću da radim svoj posao, uprava, navijači, javnost je tu. Nemam nikakav problem. Ostavka uopšte to ne treba da bude predmet bilo čega. Ako sam kriv, kriv sam. Idemo dalje, tući će te Đura...

Fudbal je sport, nikom nije drago. Meni i igračima je najteže. Onaj dan kada je završena utakmica, sve je to završeno. Okrećemo se narednim. To je sport", kazao je Milojević.

Grčki mediji skoro svakodnevno pišu o interesovanju klubova iz te zemlje za Milojevića, poput AEK-a i Olimpijakosa, a Milojević je upitan za to odgovorio:

"Ja sam koncentrisan na posao koji imam, imam mnogo posla. Ne znam stvarno odakle sve to ide. Ne znam da li sam im zanimljiv ili ne. U glavi mi je samo Crvena zvezda".

Zvezdi u subotu sledi utakmica protiv Voždovca u Super ligi Srbije.

"Treba da pokažemo reakciju posle utorka i odigramo dobru utakmicu. Razgovarali smo sa igračima, svesni su da treba da najozbiljnije pristupimo Voždovcu, koji je veoma opasna ekipa. Voždovac igra jako dobro u poslednje vreme. Igraju totalno atipično za naše podneblje. Bilo je dosta zahtevno na 'krovu', pa tako i sutra očekujem opasan Voždovac. To je ekipa koja voli da igra i mislim da će biti dobra utakmica", rekao je Milojević.

Utakmica Crvena zvezda - Voždovac u 18. kolu srpskog prvenstva igraće se sutra od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 30.11.2019
12:55

Na 11 utakmica LŠ 36 primljenih golova, pa malo li je? Svima bi bilo i previše, ali zvezdi je malo, premalo, trebali su Bajern i PSŽ da joj daju po 10, Totenhem po 6-7, Liverpul 5-6, da joj daju oko 60 golova da bi se otreznili i prestali više da nameštaju utakmice po Srbiji. Ceo srpski fudbal su sveli na to da se igra unapred rešeno prvenstvo gde oni imaju unapred kvalifikacije za LŠ i obezbeđen budžet da dovode iznova i iznova nove igrače i probaju da naprave uspeh u LŠ dok ceo srpski fudbal tone, pa ako uspeju da pobede nekog onda je euforija i ekspanzija, fudbal cveta u Srbiji, a nakon par šestica se malo osveste da je sve katastrofalno, i jeste katastrofalno sve osim Partizana koji donekle brani čast, donekle, a ne potpuno ne svojom krivicom jer mora da bude vreća za udaranje u Srbiji kako bi se zvezda prikazala neprikosnovenom u uvek boljom od Partizana tj. uvek najboljim srpskim klubom i kako bi iznova i iznova pokušavala da uđe u LŠ i tamo prođe grupu LŠ. Bez regularne lige nema napretka, nema ni selekcije u klubovima, one prirodne, kad ne budeš imao više rezultata ideš, dolazi drugi s drugim idejama i elanom za uspeh. Do tada vi uživajte u nameštenim pobedama i titula u Srbiji, a ja ću u vašoj istini u Evropi.

avatar
Dorotej
Saturday, 30.11.2019
10:06

Ovo je bukvalno trabunjanje bez veze. Pitam se koji je navijač Zvezde zadovoljan sa ovom praznom pričom. Tvrdim, ova gomila luzera sa ovakvim trenerom, koji je izgubio kompas, izgubiće ubedljivo protiv Olimpijakosa. Kriza Zvezdine igre predugo traje, pogubne kupovine igrača gde je Milojević kumovao, ne može tek tako da vaskrsnu u čudo da se dogodi u Grčkoj. Prvi ću da se izvinem Milojeviću na ovom portalu ako sam se ogrešio.

avatar
Nenad Šmigić
Friday, 29.11.2019
21:41

kako me uzasavaju ovakvi komentari,tipa,pa sta sad ovo je sport ?! tako je Milojevicu,sport je to,ali treba da znas da svaki sportista tezi takmicenju,napredovanju,pobedi,Bajer je bio Bajern i 91 i tada sto puta imao skuplji tim od Zvezdinog,ali Zvezda je imala ratnike koji su bili spremni da zbog navijaca,klupskog grba,dostojanstva sopstvenog preoru Marakanu ako treba....ovi su nas igraci uveli u ligu sampiona ne treba to zaboraviti kazes...kako kukavicki igraju na svetinji,Marakani,bolje da su nas postedeli i ispali...i jos nesto,prijatelju,te izjave i sutra je novi dan,pa ferari i fica i ostale gluposti koje izjavljujes je ogromno lupetanje...Bajernovi igraci imaju dve noge kao i nasi igraci i nisu rodjeni sa kondicijom i fudbalskim znanjem,vec ih je neko spremio i naucio,e tu dolazimo do sustine,struka u koju i ti spadas nam je katastrofa,u stanju ste da svojim neznanjem upropastite i najveci talenat...dokaz sinocna utakmica Partizana,Milosevic koji treba da izvede talente na put kao strucnjak i trener,kod rezultata 0 2 i sa igracem vise izvodi dva odlicna vezna igraca i ubacuje dva stopera ?!?!?! neznanje,e tu bi nemac ubacio drugog napadaca i zavrsio utakmicu...ove godine ste cenama ulaznica ponizili najvernije navijace na svetu,pravdajuci da je to tako sad u evropi,sram vas bilo sve od reda..SekiRajko i ostale gromade se prevrcu u grobu,sramota !!!!!

avatar
riquelme
Saturday, 30.11.2019
01:24

Fudbaler sa iskustvom! Iz komentara se odmah vidi... Pa sto onda Dubocica ne napuni Partizan ili Zvezdu ako je do dve noge i kondicije? Sta ti pricas druze? Ljudi vanzemaljci... Probrano, istrenirano, poslednja 2 transfera 2 sampiona sveta i to sveza. Jedna od 3 najbolja 9-ke trenuto. Kutinjo i Alkantara znaju fudbala vise nego poslednjih 20 godina svi igraci sto su prosli kroz Zvezdu. Sta ti pises? Covek lepo rekao sta je sramota i to je apsolutno tacno. Nema zara i borbe. Mnogo je stranaca, leze redovno plata i tu je kraj price za 90% stranaca. Oterao je opravdano Savica i Stojkovica ali morao je prave momke da dovede kao zamene. Ali sta kada se on tu i ako se pita ima 1 glas a troje ih je. Sta on covek da radi kada Terza mora da napravi pricu da dug na kraju godine "zbog plata" bude jos uvek na -35,40 miliona. Dovode mu stranca na stranca, krilo na krilo, u vezi mu se povredila radilica, 50% ekipe igre samo LS ne razumeju se nista i kraj price. Boacija i Pavkova ne mogu da se otarase godinu dana a prodaju dete koje bi mu bilo u spicu 100% ove godine svaku utakmicu u prvenstvu pa cak i LS. Marin nema sa kime da igra a spor je da sam pravi visak. Tu su ga isto upropastili sa Benom i ne registrovanjem. Dovedeni igraci da ne odu u Partizan, neki cak i bolji na svojim pozicijama od prvotimaca a nemaju mesta. I eto ti nezadovoljstva i problema. Ali nemoj samo da pljujes coveka, polako odlazi na kraju godine pa ce doci neki novi koga ces da pljujes sto ne moze da uvede Zvezdu u Evropu, pa ce da dodje period bez titule i onda ces kukati za Milojevicem. Covek je pokazao sta zna u Cukarickom i Grckoj, pokazao je i u Zvezdi da moze da se udje i u tu Evropu. Kako nije bitno, ali 3 puta slucajno ne moze. A ako pljujes pljuj upravu a ne coveka koji je svojim imenom doveo igrace koji su pravili razliku, neki zakazali ali dok nije dosao nisu hteli ni da primirisu Marakani. Kakve cene spominjes, tu se slazem ali ako ides na svetinju redovno i clan si klubaonda je za tebe karta kao i ranije. Toliko, ako uopste i objave. Od srca ti zelim 6 godina Stanojevica i svetinje bez struje posto ovog trenera ti ne zasluzijes kao navijac Zvezde.

P.S. Terza... Gde su pare?

avatar
Misosesic
Saturday, 30.11.2019
01:53

Koliko si ti ovde ispaisao a nista od toga što si rekao nije tacno.Fudbal je sad moderan i bitne su pare ovi igrači i trener su doneli ogroman novac i stabilnost Zvezdi,u fudbalu postoji nesto sto se zove talenat i to je razlog zašto Kutinjo kosta koliko košta.Očekivati da klub iz JSL ima istu kondiciju i spremu kao najbolji klub iz Bundes Lige ne znam ni sta da kažem na to osim allooooooo???????Shvatam ja navijač si i želiš najviše ali ljudi VI bi da Zvezda osvoji LS ne gradi se klub preko noći pogledajte PSG,Čiti,Celzi trebalo im je vise od decenije da naprave klubove sa ne ograničenim novcem.A sto se tiče te 91 ne znam da li si upoznat da je tada bio zakon u državi da se nije moglo otići u evropski klub pre 28-me godine.Zamisli ti sad Zvezdu i Partizan da nisu prodavali igrace.Jovic,Mitrović,Grujic,Živković,Rajkovic itd.

avatar
Čeki
Friday, 29.11.2019
18:55

"Da je bilo 3:0 sve bi bilo okej?" Da li se on sali s nama ovom recenicom. I taj rezultat da je bio, i samo 1:0 da je bilo opet bi ga mnogi kritikovali (ukljucujuci i mene) zbog onakve sramne igre. Bez zara, energije, borbenosti. Samo cekas da primis gol. On covek upprno istice orave stvari, koje su nam greske, ali to je i problem. Samo to ponavlja i prica o tome, a nista ne radi konkretno da bi to ispravio evo vec koliko meseci ima.

avatar
riquelme
Saturday, 30.11.2019
01:26

Ne moze da promeni. Previse su mu stranaca nastancovali. A zasto to pitaj Terzu, pitaj ga i koliko ce biti dug na kraju godine? ;)

avatar
Čeki
Monday, 02.12.2019
03:01

Ma za Terica se zna gde mu je mesto. Tako je i Partizanova uprava funkcionisala u vreme onih 6 godina, umesto da se vrati dug kad si u mogucnosti, ti smanjis dug tako da ti ne opterecuje klub, a onda sve ostalo stavljas u dzep i dovodis neke igrace u sumnjivim transferima iz raznih razloga. Tako smo i mi ove sezone konacno mogli da vratimo dug skroz i budemo na nuli, ako ne i u minimalnom plusu, ali nekima to nije bilo u intetesu pa je pocelo gomilanje svakakvih igraca, umesto da se forsiraju omladinci iz skole i filijale Graficara.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 30.11.2019
12:40

Čekaj Čeki, pa jel bilo 3:0 u Minhenu i kakva je priča išla i kakav ponos za prikazano u Minhenu bez šuta u okvir gola. Novinar se verovatno nije šalio, već je sarkazam na zvezdu i na sve ovo što ona predstavlja pogotovo u poslednjih 6-7 godina.

avatar
Koeficijent
Friday, 29.11.2019
16:36

Nemaju m**a da rade ono sto vole,sto su sami odabrali da rade zarad uspeha,novca,popularnosti.Da budu vrhunski u tome.Sigurno su molili Boga da stignu dotle gde su sad.....i ?? Sta sad?? Usrali se .Hm.Ja bi napravio kompilaciju Zvezdinih golova sa najboljih utakmica od pocetka do ove njihove poslednje.Cisto da shvate gde su i sta treba da rade

avatar
riquelme
Saturday, 30.11.2019
01:29

Ne bi razumeli, mnogo los prelazni rok. Upropastili su ga sa ovim strancima. Gajica ni minut, Ben nije registrovan, Ivanic ima decko fiksnu poziciju gde je majstor... Nema tu nista bez baze od 5-6 igraca iz Zvezde da nose ekipu, atmosferu itd. Mada Zvezdini vazda igraju, nemaju koga ni da vrate posle 2-3 sezone.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 30.11.2019
12:38

Najboljih utakmica? Kao na primer, da se slikamo... :D zvezda nijednu dobru utakmicu nema od početka sezone, ove što je pobedila u Evropi je zahvaljujući kiksevima slabijih protivnika na nivou prosečnih ekipa u SL gde pak dobija sve utakmice uz pomoć protivnika ili sudija ili kombinovano što je ponekad i bespotrebno da se to radi da bi dobili, ali eto ima i ti rekordi u SL, ali ima i u LŠ :D

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 29.11.2019
16:28

Pobeda ili nereseno protiv Olimpijakosa leci rane jer evropsko prolece na Marakani ce da osvane.

avatar
riquelme
Saturday, 30.11.2019
01:32

Aplauder vrhuske, gde si bre? A i dug ce da osvane na kraju godine. Pa kada krenu redom da pale Miloje, Borjan, Gajic, Degenek, Rodic, Ivanic, Ben, Marin jedino ce da ostanu za ove sto te Terza lozi da ih trazi pola Evrope i ova dva znalca Garsija i znalac sa 15 minuta u drugoj ligi Engleske...

avatar
Dorotej
Saturday, 30.11.2019
02:00

"Siđi sa oblaka". Pa mi ćemo tek da puknemo protiv Olimpijakosa. A ne vidiš kakav smo krš od tima?

avatar
Nemanjici
Friday, 29.11.2019
16:21

Zar neki ozbiljan novinar i moze da razmislja o tom pitanju. Amater i neznalica moze.

avatar
Don Silvio
Friday, 29.11.2019
15:50

dobar rezultat u pireju moze doci samo ako u Spicu bude neko drug a ne ono drvo od Baocija

avatar
Čeki
Friday, 29.11.2019
18:58

Boaci nam je bio jedan od najboljih igraca u poslednjih oar utakmica i znao je da sacuva i doda dobru loptu. Ostali napadaci su bili losi jako, tako da je on najbolji trenutno na toj poziciji kod nas, ali nije ni do njega sve. Treba neko da mu udeli loptu, a ne moze sve Marin. A ostatak sredine ne zna da sacuva loptu ili je odsecen skroz i nema povezanosti izmedju linija tima da bi se ista napravilo. Zato je on tu i pored svega, jedan od najboljih.

avatar
dejanera2
Saturday, 30.11.2019
00:49

Pojma ti nemas! Boaci nam je najbolji napadac ubedljivo! Uz Marina i Bena jedino sto vredi od igraca u polju. Uostalom dovolno da se pogleda roster i da te zaboli mozak od ISTIH igraca! Prosle godine je Krsticic bio taj koji uzme loptu od stopera ili bekova pa je onda on gura napred Marinu, Benu, Simicu, Boaciju ili Pavkovu. Sada nema Krsticica i Marin mora da dodje po svaku loptu i nepotrebno se trosi, daleko je od gola samim tim i od asistencije. U Evropi ne igra ni Ben pa apsolutno nema ko da zadrzi loptu. Uz tog Krsticica i Jovancic je izgledao kao igracina, Jovicic trcao kao lud a sada? Defanzivni vezni nam svi isti! Jovancic, Vulic, Kanjas, Petrovic... ni jedan ne ume da povuce loptu, da krene napred, da stane na loptu kad treba....jedino sto znaju je da igraju kao stoperi ispred stopera! I dok Petrovic je dete a Vulic bar ima dobar slobodnjak ova dvoica matorih duplo golo! Pogotovo Jovancic koji na svakoj utakmici izgubi nekoliko cistih lopti iz kojih nam prave kontre. Ivanic da te mili Bog sacuva! Krila strahota! Vukanovic igra krilo a sporiji je od puza. Garsija isto kao i Simic. Brz i nista vise. Trci kao navijen ali efekat nista. O cirkuzantu iz Holandije ne bih trosio tastaturu!

avatar
Z
Friday, 29.11.2019
15:46

Po dva dana se cekaju komentari.....ja sam kao i mnogi zavrsio ovde...poz

avatar
riquelme
Saturday, 30.11.2019
01:34

Pa kada i oni kace prvo stranice Kurira, Informera, S. Telegrafa itd. Bili mnogo ozbiljniji. Odavno nisam pisao ali morao sam onom znalcu fudbalskom da kazem da mnogo masta...