Miloje odmah izneo prve utiske o Zvezdinoj igri, šta navijači mogu da očekuju?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.01.2019.
19:04
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Zvezda trijumfovala danas protiv Vaker Nordhauzena, a odmah posle meča trener Vladan Milojević dao je svoju prvu ocenu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda je pomenutog nemačkog četvrtoligaša savladala sa 2:0, oba gola postignuta su u prvom poluvremenu, kada su strelci bili Hajdin i Jovičić.

Meč su obeležile i brojne propuštene prilike pred golom Vakera, ali je i Zvezdin golman Zoran Popović bio veoma zaposlen u drugom poluvremenu.

Svoje prve utiske o ovom meču trener Vladan Milojević je izneo u izjavi za TV Arena Sport.

''Dobar ritam utakmice, ono što nam je bilo bitno jeste da se igrači istrče po 45 minuta. Probali smo pojedine igrače na pojedinim mestima, da vidimo kako će to da funkcioniše, da imamo i neka alternativna rešenja u budućnosti. Sve u svemu, zadovoljan sam odnosom prema igri. Stvarali smo dosta šansi, da tražiti nešto više od njih, možda ne bi bilo korektno.

Svakako ima dosta elemenata koje treba da ispravimo, za to i služe treninzi, trudićemo se da budeno sve bolji'', istakao je Milojević.

Od novajlija danas je odličan utisak ostavio Slovak Erik Jirka koji nagoveštava da će biti Zvezdino veliko pojačanje.

''Znate da ne pričam o novajlijama, oni su planski dovedeni, doneće boljitak u našoj igri, to se pokazalo i danas. Tu su i Vulić koji ima malu povredu i Vukanović koga ćemo videti u sledećoj utakmici, oni polako treba da prihvate naš sistem. Sve to fuunkcioniše, oni su motivisani i biće to sve u redu'', poručio je Milojević.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke