Miloje od Zvezde pravi - Atletiko!?

Autor: Darko Mitrović
petak 27.07.2018.
10:54
Izvor: Sportske.net, blic.rs

A ovaj momak je jedan od njegovih najvećih aduta u tom pokušaju.

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

Povratkom u Crvenu zvezdu posle epizode u Nemačkoj, desni bek crveno-belih Filip Stojković bukvalno se igrački preporodio.

Prošle sezone bio je jedan od najboljih i najstandardnijih Zvezdinih igrača, u istom stilu nastavlja i na početku tekuće.

Što je još važnije, cela ekipa srpskog šampiona iz meča u meč deluje sve ubedljivije i navijači se s pravom nadaju plasmanu u Ligu šampiona, ili eventualno u Ligu Evrope i još jednoj prelepoj evropskoj jeseni.

Posle ubedljivih 3:0 protiv Suduve u utorak na ''Rajku Mitiću'', Filip Stojković se oglasio u izjavi ua ''Blic'' i tom prilikom izneo niz pohvala na račun trenera Vladana Milojevića.

''Vladan Milojević nas fenomenalno pripremi za utakmicu. Bukvalno nam sve kaže o protivniku 'od a do š'. Kad izađeš tako spreman na ovaj stadion pred ovakve navijače, ne postoji veća motivacija. On zahteva od nas bukvalno kopiju Altetiko Madrida, a da u napadu budemo što lepršaviji i što bolji. Mislim da tako i igramo'', izjavio je Stojković.

Pohvalio je i pojačanja koja su se veoma brzo uklopila u Zvezdin sistem, drago mu je zbog pogotka koji je postigao Ebisilio i veruje da će Holanđanin sada imati još više samopouzdanja.

Što se tiče Stojkovićevih partija, bek crveno-belih takođe ima razloga za veliko zadovoljstvo.

''Ja sam i prošle godine polako dizao formu. Bleda Florijana, bolji Irtiš, Sparta još bolja, tako da se nadam da ću tako i ove sezone. Drago mi je što su svi uz nas igrače i što je lepa atmosfera'', istakao je Stojković i najavio novi trijumf protiv Radničkog narednog vikenda u drugom kolu Superlige.

''Sve osim pobede u tom meču bilo bi iznenađenje. Ekipa Nenada Lalatovića je zaista sjajna i kvalitetna, ali mi se pitamo na našem stadionu'', zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikolabgd
Saturday, 28.07.2018
10:16

Svaka cast Crvenoj Zvezdi i treneru Milojevicu. Na stranu pomoc i vetar u ledja ali momci igraju super. Dok moj Partizan igra ocajno i ne zna se ko gde trci i sta ko radi. Djukicu odlazi, uparava napolje

avatar
kizito
Friday, 27.07.2018
13:13

Ma Atletiko ce nas biti mala maca

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 27.07.2018
12:20

Zvezda kao Atletiko, a Miloje kao Murinjo.

avatar
Man united
Saturday, 28.07.2018
14:43

Боље као Фергусон ;) Мурињо не личи на оног старог већ дуже време.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 29.07.2018
14:16

Za Milojevica ce im trebati mnogo vise godina da ga procitaju, ako je to uopste moguce s obzirom koliko je raznovrstan u svojim idejama i postavkama igre i menjanja sistema igre u toku utakmice. Ovo sto on cini ne pamtim od doba Miljana Miljanica i gotovo sam siguran ako na ovim prostorima neko nadmasi Miljana Miljanica da ce to biti nas Miloje. Ko se razume u fudbal zna o cemu pricam.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 29.07.2018
14:12

Normalno jer su ga svi procitali. Tako je i Miljan Miljanic u svoje vreme bio nekoliko godina BUB sve dok ga nisu procitali.

avatar
Flari
Friday, 27.07.2018
12:19

Stojkovic ostavlja srce na terenu. Samo tako svaka cast. To navijaci prepoznaju. Dobat covek zvezdas skroman.Sve pohvale.

avatar
Mangus
Friday, 27.07.2018
11:07

Dok je decko svestan svojih izdanja, ne vidim problem. Zna da mora da se popravi