Miloje objasnio "rokade" i otkrio šta je sa Gobeljićem

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.02.2019.
17:28
Izvor: Sportske.net

Strateg Crvene zvezde pozitivno je ocenio današnje izdanje svojih izabranika i otkrio kakva je priroda povrede Marka Gobeljića koji je ranije krenuo za Beograd.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Šampion Srbije odigrao je u utorak četvrtu kontrolnu utakmicu u Antaliji, a petu ako računamo kompletan tok zimskih priprema za drugi deo sezone.

Crvena zvezda je savladala Rabotnički iz Skoplja sa 2:1 iako je Vladan Milojević dobrano "promešao karte" i pride pojedine igrače stavio na pozicije na kojima ih je bilo teško zamisliti.

"Bilo je za očekivati da nećemo imati ritam jer sam današnju utakmicu maksimalno iskoristio da igrači dobiju više od 60 minuta, pogotovu ovi koji su manje igrali. Imali smo nekoliko igrača koje smo stavili na različite pozicije, zbog toga se desio i penal, ali i takve situacije treba da se vežbaju", objasnio je Milojević svoju današnju odluku u izjavi televiziji Arena sport.

Strateg crveno-belih video je dosta toga dobrog u duelu sa Rabotničkim i ocenio da njegov tim na startu prolećnog dela sezone u Super ligi očekuju uslovi slični današnjim.

"Moram da kažem da je iz dana u dan sve lošiji teren, a mi smo se namerili na ekipu koja je sa naših prostora, tako da smo danas videli skroz drugačiju utakmicu u odnosu na prethodne. To je nešto što će nas sačekati u prvenstvu. U svakom slučaju, mogu da budem zadovoljan. U ovom trenutku sam želeo da vidim šta ćemo da radimo u pojedinim situacijama, sigurno da i noge ne slušaju i umor je tu, ali sve u svemu sam zadovoljan", poručio je trener Crvene zvezde.

Pred današnji meč sa Rabotničkim iz Antalije je stigla informacija da se Marko Gobeljić ranije vraća za Beograd zbog problema sa povredom.

"Gobelja (Marko Gobeljić prim. aut) je imao istegnuće zadnje lože i pošto mi ovde nemamo adekvatne aparate na kojima bi mogla da se izvrši kvalitetna terapija i oporavak, on će se vratiti u Beograd i sačekati nas. Nadam se da ćemo ga imati vrlo brzo sa nama", rekao je Milojević.

Ostatak ekipe nastavlja sa radom u Antaliji, a poslednja provera zakazana je za 8. februar, kada će formu Milojevićevih izabranika testirati slovenački Maribor.

Povratak Zvezdine ekspedicije iz Turske zakazan je za 9. februar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke