Miloje o strancima i Benu, da li će ovog puta pogoditi?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 27.09.2019.
15:06
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda igra novu utakmicu u Super ligi Srbije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda se okreće novim izazovima, a prvi je Mačva iz Šapca.

"Utakmica protiv Mačve je u ovom trenutku najbitnija. Radi se o čvrstoj ekipi koja ume da igra na rezultat i bez obzira na to što se nalaze na poslednjem mestu, imaju naš respekt. Zaslužili su više bodova i povratkom trenera koji je napravio najveće uspehe sa njima, mislim da će početi da igraju bolje. U duelu sa TSC-om su pokazali da imaju kvalitet i da umeju da igraju taktički disciplinovano, a očekujemo da takvi budu i sutra. Mislim da je i liga kvalitetnija nego prošle godine, veliki broj timova pokazuje sjajne igre i demonstrira ozbiljan potencijal što me iznimno raduje. Što se našeg tima tiče, danas ću posle treninga videti na koje igrače mogu da računam i u skladu sa tim ću se odlučiti za sastav koji će izaći na teren u subotu. Uvek razmišljamo o prvoj sledećoj utakmici i u skladu sa tim se pripremamo", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Forma varira pojedinim igračima i na Milojeviću je da pogodi sastav.

"Ritam je takav da nemamo vremena da razmišljamo o onome što je iza nas. Činjenica je da nije prijatno kad nemate pozitivan rezulat, kao i da je mnogo lepše raditi sa osmehom, ali jednostavno u ritmu u kom se igra dva puta nedeljno, nemamo previše vremena da razmišljamo o tome. Onda se dogodi to i da pojedinim igračima varira forma, ali sve su to problemi koje moramo da rešavamo u hodu. Ono što moram da napomenem je da sam zadovoljan reakcijom posle derbija i načinom na koji smo odigrali susret sa Voždovcem", rekao je on.

Poseban problem znaju da budu stranci zbog ograničenja njihovog broja.

"Nezgodna je situacija sa strancima, ali se trudim da svima dam šansu kako bi imali utakmice u nogama i bili u formi onda kada je to najpotrebnije. Mnogo ekipa u Evropi ima mali fond igrača koje vrti u krug, kod nas nije tako, ali razmišljamo, gledamo, analiziramo i trudimo se da “pogodimo”, kako sa strancima, tako i sa domaćim igračima", ističe Miloje.

Vladan Milojević je govorio i o slučaju El Fardua Bena koji je nezadovoljan činjenicom da nije prijavljen za Ligu šampiona.

"Nažalost, ispao je nesporazum i žao mi je što ne mogu da računam na Bena u tim utakmicama. On voli Zvezdu, značajan je igrač za nas i da smo znali da neće otići, sigurno bi bio u timu. Međutim, tajming je takav da smo morali brzo da reagujemo, a on je bio blizu da napusti klub. Razgovarao sam sa Benom, normalno je da mu teško pada što neće moći da nam pomogne u Ligi šampiona, kao i svim ostalim igračima koji nisu licencirani. UEFA ima pravilo po kom moramo da imamo i određen broj igrača iz škole, recimo Gajić zbog toga nije bio licenciran, jer je Stojković otišao poslednjeg dana prelaznog roka, a prijavili smo i golmana Stankovića kako bismo imali još jedno slobodno mesto u timu", rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Friday, 27.09.2019
21:00

Da li planiramo da popravimo kondiciju posto od pocetka kvalifikacija za LS pa do danas imamo snage za samo 70 minuta. Ovo ne moze da prodje u modernom fudbalu.

avatar
riquelme
Friday, 27.09.2019
16:08

Ma nema nikakvog opravdanja!!! Uz duzno postovanje prema Milojevicu i za rezultate u Cukarickom i u Zvezdi on samo treba da izadje dostojanstveno iz ove price i kao sto kaze pokusacu da izaberem najbolju cetvoricu za svaku utakmicu.

A novinari da su pravi i da smeju nesto da pitaju, onda bi pritegli malo fanove rezima Terzu, Mrkelu pa ih pitati ok, oko Bena je ispala "greska" doveden je Garsija,

1. A zasto je u 5 do 12 onda doveden i igrac iz cempionsipa kome ce trebati cela polusezona da se uigra?

2. Zasto je doveden Zander, zasto je doveden Kanjas (u cije kvalitete jedino ne sumnjam od ova 3 igraca)?

To su 3 stranca na vec postojeci tim. Odstranjena su 2 deteta kluba , slazem se treba imati stav ako su zabrljali, ali treba razmisljati kako nadoknaditi takva 2 igraca zbog zahteva UEFA o klincima iz sopstvene skole.

3. Zasto je doveden Ivanic?
Ne treba niko da objasnjava o kakvom je igracu rec. Dovodis nekoga ko je cist plej ako ne mislis da igras sa 2 desteke nego sa krilima, to automatski znaci da je on zamena za Marina a nije Zvezda ekipa koja moze da trzi tako skupog igraca na klupi a pogotovo da igra bez Marina.

4. A o ne igranju Pankova od pocetka, dovodjenju Milunovica kao stuba cvek svaku ozbiljniju utakmicu kiksne a doveden da pravi raz;iku??? Pa imate primer sta znaci igrac koji pravi razliku u odbrani (DEGENEK). O ne igranju Gajica, jok mora da nije mogao da nadje klub iz Francuske, cak ispostovao i cekao svoj red.

5. Da li je moguce da nema vezni igrac sa nasim pasosem do 2 miliona koji hoce da igra LS i da igra u Zvezdi? Pa menjajte skauta... Svako zna po 3 da nabroji.

I poslednje, ali ne manje vazno od prethodnog, kako to da sve vesti o Zvezdi eksluzivno dolaze iz Inormera, S. Telegrafa, je l' to nema sportskih portala, emisija koje bi to trebale prve da dobiju kao eksluzivu?

I naravo treba i pitati velikog Terzu je l' istina ono o sastavima sto je pricao Lalatovic i koliki je stvaran dug Zvezde i kako to naprasno dodju 2 od 3 nepotrbna igraca i godisnje odzavanje kluba poraste za 10 miliona od prethodno recenog. Kako na premije 5 miliona kada je maksimum 100 hiljada po igracu ma ima jos koliko hoces ali nema to ko da pita...

I vi Sportske.net napisite neki tekst i o tome. A ne da SMS svaki treci dan ide u Real pa u Bajern pa u PSG pa u Barsu pa na kraju najplaceniji igrac Lacija pa aplauz od Meace itd. Ili ni vi ne smete da pitate?

avatar
Dorotej
Friday, 27.09.2019
16:05

Problem je da je obavljen slab skauting več par rokova. Zvezda je nagomilala na platni spisak čak 30 igrača, a na pojedinim pozicijama još uvek nema dobrih rešenja, jer se nije planski radilo. Milojeviću, hoćeš da razigravaš 30 igrača, znači da nemaš uigran tim. Kostur ekipe mora da bude sposoban da igra dva puta nedeljno, pa tek je sezona počela.

avatar
SvetskiSampion
Friday, 27.09.2019
20:52

ogranicenje u superligi na 4 strance je retardirano postoji samo kod nas i to je glavni problem i za nas i za partizan ! Zasto jednostavno ne zabrane prodaju igraca pre 21. navrsene godine recimo ? To bi bilo mnogo produktivnije...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 27.09.2019
15:51

Posle 161. derbija price o VAR tehnologiji vise nema to je u malom komsijskom klubu sad zabranjena tema.

avatar
Old_school
Friday, 27.09.2019
15:39

Kako da uigras tim ako svako kolo menjas 5,6 igraca. Prosto je nemoguce. Ako nemaju kondicije da igraju 2 utakmive nedeljno, kljuc u bravu i zakljucajte.