Miloje o ostanku: "Sešćemo, razgovaraćemo, sigurno neću dovoditi moju Zvezdu u cajtnot"

Autor: Pavle Knežević
petak 04.05.2018.
12:22
Izvor: Sportske.net

Zna se koja je tema broj jedan u zvezdaškoj javnosti, a Miloje je dao odgovor iz koga se svašta može zaključiti.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Hoće li Vladan Milojević ostati ili otići? To je tema broj jedan u zvezdaškoj javnosti, a trener je danas dao odgovor iz koga se može zaključiti da ostanak zavisi od uslova i ambicija.

"Svestan sam da je to tema koja privlači pažnju. Nismo još razgovarali, a razgovaraćemo vrlo brzo. Ja sam jako studiozan, ima mnogo stvari koje želim da znam. Neću nigde da ostanem da bih ostajao. Moje zvezdaštvo nikada nije dolazilo u pitanje, to ne treba da se stavlja ni na kakvu proveru, bez obzira da li ostao ili otišao", rekao je Milojević.

Ali, da li vi želite da ostanete? Da li delite želju sportskog direktora i direktora koji su rekli da je vaš ostanak najveća želja.

"Nisam tip koji voli populizam i koji voli da priča velike stvari. Ove godine je cilj bila zacrtana za osvajanje tiutle. Ja sam deo sve od sebe da dođemo do titule. Ima nekih koji misle ako više galame da su više u pravu, ja se ne vodim toom logikom.

Što se tiče ostalog, ja sam profesionalac, imam porodicu. Sešćemo i donećemo najbolju odluku. Jedno su želje, drugo je realnost. Odrasli smo ljudi, sešćemo, razgovaraćemo. Sigurno neću moju Crvenu zvezdu dovoditi u 'cajtnot'
", rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stiki1987
Friday, 04.05.2018
23:00

Moju Zvezdu? Pa otkud to od reci da ne odlazis vec napadas LS , a sad odjednom razmisljas? Udarile ponude u glavu jel da? Srpska posla i Srpski mentalitet. Fala i dovidjenja! Upravo da si pametna, dovedi Muslina i daj mu odresene ruke. LS zagarantovana!

avatar
Žarko Petrović
Friday, 04.05.2018
20:54

Ostaje Miloje sigurno. Samo je video koliko mu svi veruju i onda oce svaki uslov da mu bude ispunjen, da podigne Zvezdu na jos visi nivo. Potrebno je jos ovakvih trenera u JSL, da odskocimo malo.

avatar
НемојВрућВоде
Friday, 04.05.2018
14:42

Милоје остани и помози још мало, биће времена за нове планове. Управо памет у главу!!

avatar
Milos Kosta Kostic
Friday, 04.05.2018
14:14

Ovaj nece ostati u zvezdi

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 04.05.2018
14:06

Ne zvuci dobro ... :(

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 04.05.2018
13:53

Miloje ostani.

avatar
Friday, 04.05.2018
12:24

Ovo je ozbiljan covek,posten sigurno hoce da zna na cemu je,Terzic ce da mu naprica bajke samo ti potpisi dovodimo ludilo igrace za LS pa na kraju nista,verovatno hoce da zna 100% na cemu je pred sezonu....

avatar
MALI PLAVI
Friday, 04.05.2018
17:42

Mislim da nije problem u dovođenju novih igrača, nego u zadržavanju postojećeg kadra. Terza bi sve da rasproda, a Miloje neće da srozava reputaciju tako što će ispasti od nekih levaka zbog neuigranog tima.